Josephine Bornebusch ja Erik Zetterberg helmikuusa 2014. Josephine nähdään syksyllä Vadelmavenepakolainen-elokuvassa. Kuva: All Over Press
Josephine Bornebusch ja Erik Zetterberg helmikuusa 2014. Josephine nähdään syksyllä Vadelmavenepakolainen-elokuvassa. Kuva: All Over Press

Solsidan-sarjan Josephine "Mickan" Bornebusch synnytti esikoisensa. Syksyllä hänet nähdään Vadelmavenepakolainen-elokuvassa.

Solsidan-näyttelijä Josephine Bornebusch, 32,  ja hänen puolisonsa Erik Zetterberg, 35, ovat saaneet pojan. Lapsi on vuonna 2010 avioituneelle pariskunnalle ensimmäinen.

– Hän on todella iloinen äitiydestä – samoin kuin Erik on isyydestä, näyttelijän äiti Cian Bornebusch kertoi Expressen-lehdelle.

Suomalaisille Josephine on tuttu luksusrouva Mickanina suositusta Solsidan – Onnea onkimassa -sarjasta, jota on esitetty neljä tuotantokautta TV2- ja Yle Fem-kanavilla sekä uusintoina AVA-kanavalla. Ruotsissa Solsidan on 2000-luvun suosituin komediasarja.

Aftonbladet kertoi keväällä, että Solsidanin uusien jaksojen kuvauksia on jouduttu lykkäämään keväälle 2015. Josephine Bornebusch nähdään kuitenkin valkokankalla jo syksyllä, sillä hän näyttelee suomalaisessa Vadelmavenepakolainen-leffassa, joka perustuu Miika Nousiaisen menestysromaaniin. Elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 3. lokakuuta.

Josephine on Solsidanin täydellisyyteen pyrkivä perheenäiti, Mikaela ”Mickan” Schiller, joka rakastaa shoppailua. Sarjassa on näytellyt myös André Wikström. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Lue myös:

Testaa, asuuko sisälläsi pieni Ove