Topi Latukka jätti postinjakajantyöt euroviisujen takia, mutta hänellä on  jo uusi työ. "Olen myyntineuvottelijana pienessä yrityksessä Seinäjoella, ja palaan töihin ensi viikolla. Onneksi se on joustavaa hommaa". Kuvat: Sony Music
Topi Latukka jätti postinjakajantyöt euroviisujen takia, mutta hänellä on jo uusi työ. "Olen myyntineuvottelijana pienessä yrityksessä Seinäjoella, ja palaan töihin ensi viikolla. Onneksi se on joustavaa hommaa". Kuvat: Sony Music

Sori tytöt ja pojat! Softenginen pojista kolme on varattuja, ja valitettavasti solisti Topi Latukka on yksi heistä.

– Hieman vielä härö olo.

Näin Softenginen solisti-kitaristi Topi Latukka, 20, kuvailee fiiliksiään vajaat kaksi vuorokautta euroviisufinaalin jälkeen.

Topilla ja neljällä muulla Softenginen jäsenellä riittää sulattelemista pitkäksi aikaa. He pääsivät edustamaan Suomea lähes puskista Kööpenhaminan viisuihin ja pärjäsivät finaalissa hienosti. Bändin 11.sija oli Suomen paras sitten Lordin vuoden 2006 voiton. Jos asiantuntijaraati olisi saanut päättää, sijoitus olisi ollut vieläkin korkeampi.

Lisäksi bändiä on hehkuttanut niin Ruotsin kuuluisa viisusäveltäjä Fredrik Kempe kuin brittikoomikko Ricky Gervaiskin lähes kuudelle miljoonalle Twitter-seuraajalleen.

– Ei tässä ole ehtinyt kaikkea sisäistää, niin hienoja juttuja on tapahtunut. Pelkästään euroviisuihin pääseminen oli niin siistiä, Topi kertoo.

Softenginen nuorista miehistä kolme viidestä on varattuja. Bändin uusi sinkku Yellow House ilmestyy Topin (toinen vas.) mukaan pian. "Toivomme, että se breikkaisi myös ulkomailla. Ainakin Saksassa ja Belgiassa on alustavasti oltu kiinnostuneita siitä."

"Suhde vakaalla pohjalla"

Musiikillisen hehkutuksen lisäksi nuoret, komeat ja lahjakkaat miehet ovat saaneet paljon treffipyyntöjä. Tällä hetkellä halutuin on Topi itse.

– Näin se taitaa olla. Varsinkin Twitter on aika tukossa treffipyynnöistä. Itse vasta opettelen Twitterin käyttöä, ja tällä hetkellä sinne tulee noin 20 uutta ilmoitusta kymmenessä sekunnissa.

Topi on mielissään huomiosta, ja vastailee fanien kysymyksiin kohteliaasti. Treffeille häntä on silti turha yrittää keplotella.

– Olen varattu, olen ollut jo pari vuotta, Topi kertoo.

Pakko silti kysyä: kestääkö suhde viisujen aloittaman hypen ja mahdollisen rokkitähteyden?

– Parisuhteeni kestää kyllä. Se on vakaalla pohjalla.

Lue myös:

Softenginen Topi Latukka jätti työnsä euroviisujen takia

Juhli euroviisuja kuin Conchita Wurst – nainen, meikkaa itsellesi feikkiparta

Cristal Snow Conchita Wurstista: "Tajusin, että olen ennakkoluuloinen"

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika