Sirpa ja Teemu Selänne Anaheimin-kodissaan keväällä 2014. He kertoivat tuolloin Me Naisten haastattelussa, etteivät ole koskaan edes harkinneet eroa pitkän suhteensa aikana. Kuva: Veikko Kähkönen
Sirpa ja Teemu Selänne Anaheimin-kodissaan keväällä 2014. He kertoivat tuolloin Me Naisten haastattelussa, etteivät ole koskaan edes harkinneet eroa pitkän suhteensa aikana. Kuva: Veikko Kähkönen

Sirpa Selänne kertoo tuoreessa Teemu-elämäkerrassa, että Teemun ympärillä ei ole koskaan pyörinyt niin paljon naisia kuin tänä kesänä.

Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne kertoo Teemu-elämäkerrassa olevansa pahoillaan siitä, miten vähän Teemu on päässyt osallistumaan heidän neljän lapsensa elämään ja harrastuksiin.

– Nyt kun hänen kiekkouransa on vihdoin ohi, toivon hänen lähtevän poikien kanssa turnausmatkoille kuten muutkin isät tekevät. Se olisi pojille hyvin tärkeää, Sirpa sanoo.

Kirjan mukaan Teemu tekee aamusta iltaan sitä, mitä haluaa. Ja muut tekevät, mitä Teemu haluaa. Siihen on saanut tottua myös Sirpa. Selänteiden Anaheimin- ja Kirkkonummen-kodit ovat aina avoinna ystäville, ja Sirpan on ollut pakko sopeutua esimerkiksi vierasrumbaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Joskus tunnen pyörittäväni enemmän majataloa kuin kotia. Kesäisin Suomessa meille ei jää paljonkaan aikaa olla yhdessä vain perheen parissa. Teemulla on niin kiltti luonne, ja hänen on vaikea sanoa ei, kun häntä pyydetään johonkin. Se aika on kuitenkin minulta ja lapsilta pois, Sirpa Selänne kertoo kirjassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Koskettelu lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta"

Kirjassa kuvaillaan Teemun ja Sirpan suhdetta läheiseksi. He koskettelevat ja pussailevat toisiaan aivan kuten seurustelun alkuvuosina.

– Olemme molemmat sitä mieltä, että koskettelu lisää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Mielestäni parisuhteessa pitää näyttää tunteet, niin tykkääminen kuin mustasukkaisuuskin. Olen päässyt aika hyvin jälkimmäisestä eroon, mutta kyllä se nosti taas vähän päätään tänä kesänä, kun Teemu oli todella "hot".

Sirpan mukaan Sotshin olympiakisoilla ja Suomen olympiapronssilla oli ihmeellinen vaikutus Teemun suosioon.

– Ei sen ympärillä ole varmaan pyörinyt koskaan niin paljon ihmisiä, varsinkaan tyttöjä ja naisia, kuin kesällä 2014, Sirpa sanoo.

Me Naisten haastattelussa keväällä 2014 Sirpa ja Teemu kertoivat, että heidän pitkän suhteensa salaisuus on huumori ja hyvä seksi. Harvinaisessa yhteishaastattelussa pari kertoi myös, ettei ole koskaan edes harkinnut eroa. Lue juttu: Teemu ja Sirpa Selänne: "Tuntuisi hirveältä hajottaa tämä perhe"

Sirpa ja Teemu Selänne keväällä hyväntekeväisyysgaalassa Anaheimissa. Jokainen kutsuvieras halusi kuvauttaa itsensä Teemun seurassa. Kuva: Veikko Kähkönen

Ari Mennanderin kirjoittama Teemu-elämäkerta (Otava) julkaistiin 18.9.2014.

Lue myös:

Paavo Selänne kaksosveljestään Teemusta: Hän on diktaattori, jonka pillin mukaan kaikkien on tanssittava

Teemu Selänne veljensä syytöksistä: "Katsoin sanakirjasta, mikä on despootti"

Näin paljon Teemu Selänne tienasi NHL-urallaan

Liisa-äiti: "Teemu on sovinistinen ja mustasukkainen"

Aiemmat jutut Teemusta ja Sirpasta:

Sirpa Selänne juhli lätkävaimojen kanssa

Näin maitopoika Teemu Selänne on muuttunut 20 vuodessa

30 asiaa, joita et tiennyt Teemu Selänteestä

Katso videot:

Tällainen on Selänteiden koti

Mikä Teemun käytöksessä ärsyttää Sirpaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla