Sirpa ja Teemu Selänne Anaheimin-kodissaan keväällä 2014. He kertoivat tuolloin Me Naisten haastattelussa, etteivät ole koskaan edes harkinneet eroa pitkän suhteensa aikana. Kuva: Veikko Kähkönen
Sirpa ja Teemu Selänne Anaheimin-kodissaan keväällä 2014. He kertoivat tuolloin Me Naisten haastattelussa, etteivät ole koskaan edes harkinneet eroa pitkän suhteensa aikana. Kuva: Veikko Kähkönen

Sirpa Selänne kertoo tuoreessa Teemu-elämäkerrassa, että Teemun ympärillä ei ole koskaan pyörinyt niin paljon naisia kuin tänä kesänä.

Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne kertoo Teemu-elämäkerrassa olevansa pahoillaan siitä, miten vähän Teemu on päässyt osallistumaan heidän neljän lapsensa elämään ja harrastuksiin.

– Nyt kun hänen kiekkouransa on vihdoin ohi, toivon hänen lähtevän poikien kanssa turnausmatkoille kuten muutkin isät tekevät. Se olisi pojille hyvin tärkeää, Sirpa sanoo.

Kirjan mukaan Teemu tekee aamusta iltaan sitä, mitä haluaa. Ja muut tekevät, mitä Teemu haluaa. Siihen on saanut tottua myös Sirpa. Selänteiden Anaheimin- ja Kirkkonummen-kodit ovat aina avoinna ystäville, ja Sirpan on ollut pakko sopeutua esimerkiksi vierasrumbaan.

– Joskus tunnen pyörittäväni enemmän majataloa kuin kotia. Kesäisin Suomessa meille ei jää paljonkaan aikaa olla yhdessä vain perheen parissa. Teemulla on niin kiltti luonne, ja hänen on vaikea sanoa ei, kun häntä pyydetään johonkin. Se aika on kuitenkin minulta ja lapsilta pois, Sirpa Selänne kertoo kirjassa.

"Koskettelu lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta"

Kirjassa kuvaillaan Teemun ja Sirpan suhdetta läheiseksi. He koskettelevat ja pussailevat toisiaan aivan kuten seurustelun alkuvuosina.

– Olemme molemmat sitä mieltä, että koskettelu lisää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Mielestäni parisuhteessa pitää näyttää tunteet, niin tykkääminen kuin mustasukkaisuuskin. Olen päässyt aika hyvin jälkimmäisestä eroon, mutta kyllä se nosti taas vähän päätään tänä kesänä, kun Teemu oli todella "hot".

Sirpan mukaan Sotshin olympiakisoilla ja Suomen olympiapronssilla oli ihmeellinen vaikutus Teemun suosioon.

– Ei sen ympärillä ole varmaan pyörinyt koskaan niin paljon ihmisiä, varsinkaan tyttöjä ja naisia, kuin kesällä 2014, Sirpa sanoo.

Me Naisten haastattelussa keväällä 2014 Sirpa ja Teemu kertoivat, että heidän pitkän suhteensa salaisuus on huumori ja hyvä seksi. Harvinaisessa yhteishaastattelussa pari kertoi myös, ettei ole koskaan edes harkinnut eroa. Lue juttu: Teemu ja Sirpa Selänne: "Tuntuisi hirveältä hajottaa tämä perhe"

Sirpa ja Teemu Selänne keväällä hyväntekeväisyysgaalassa Anaheimissa. Jokainen kutsuvieras halusi kuvauttaa itsensä Teemun seurassa. Kuva: Veikko Kähkönen

Ari Mennanderin kirjoittama Teemu-elämäkerta (Otava) julkaistiin 18.9.2014.

Lue myös:

Paavo Selänne kaksosveljestään Teemusta: Hän on diktaattori, jonka pillin mukaan kaikkien on tanssittava

Teemu Selänne veljensä syytöksistä: "Katsoin sanakirjasta, mikä on despootti"

Näin paljon Teemu Selänne tienasi NHL-urallaan

Liisa-äiti: "Teemu on sovinistinen ja mustasukkainen"

Aiemmat jutut Teemusta ja Sirpasta:

Sirpa Selänne juhli lätkävaimojen kanssa

Näin maitopoika Teemu Selänne on muuttunut 20 vuodessa

30 asiaa, joita et tiennyt Teemu Selänteestä

Katso videot:

Tällainen on Selänteiden koti

Mikä Teemun käytöksessä ärsyttää Sirpaa?

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

– Olen kokenut epäasiallisia tilanteita, Miss Universum -kisoihin valmistautuva Michaela Söderholm toteaa.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinnyt Me too -kampanja on saanut naisia tuomaan esille heihin kohdistunutta seksuaalista häirintää. 

Myös tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25, pitää kampanjaa herättävänä.

– Olen kokenut elämässäni tilanteita, jotka mielestäni eivät ei ole olleet asiallisia. Miss Suomena tilanteet ovat olleet lähinnä yhteiskuvatilanteissa, jossa ihailijan käsi on saattanut mennä liian alas tai puristaa liian kovaa. Olen selvinnyt näistä huomauttamalla napakasti asiasta.

– Pitää muistaa, että myös miehet voivat kokea tällaisia tilanteita. Olen lukenut viikon aikana paljon kertomuksia asian ympäriltä. Niihin verrattuna olen päässyt elämässä aika vähällä.

Stoppi suhdehuhuille

Tämän viikon 7 päivää -lehdessä kerrotiin huhuista, joiden mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmasta suljetulla Tomi Metsäkedolla, 47, ja Michaelalla olisi orastava suhde.

Michaela kumoaa väitteet.

– Olin viime sunnuntaina Tähdet tähdet -ohjelmassa Marko Björsin kutsumana. Ohjelman jälkeen menimme koko ryhmän kanssa ulos syömään. Samassa pöydässä istui muitakin ohjelman tähtiä, kuten Erja Lyytinen. Jostain syystä se, että istuimme samassa pöydässä isommassa porukassa, nousi uutiseksi. Minä en ole saanut Tomilta mitään viestejä.

Tällä hetkellä Michaela keskittyy Miss Universum -kilpailuihin, jonne hän lähtee jo reilun kahden viikon kuluttua. Treffailulle ei ole tällä hetkellä aikaa.

– On minulle tullut jonkun verran viestejä miehiltä, mutta keskitytään nyt Universumeihin. Katsotaan sen jälkeen, onko aikaa nähdä ihmisiä.

”Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia.”

Personal trainerin avulla kisoihin

Käytännössä valmistautuminen alkoi jo maaliskuussa. Michaelan jalkapöytä murtui vuoden alussa, mutta hän halusi pitää kroppansa tanssikisoja varten muuten kunnossa. Siksi Michaela palkkasi personal trainerin.

Saman valmentajan kanssa hän on valmistautunut Universumeihin.

– Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia. Treenien lisäksi käyn hypoxissa ja yritän varata aikaa unelle ja palautumiselle.

Lue myös: Tyyliä metsästämässä -bloggaaja Veera testasi, onko hypoxista hyötyä, jos ei laihduta