Sirpa ja Teemu Selänne Anaheimin-kodissaan keväällä 2014. He kertoivat tuolloin Me Naisten haastattelussa, etteivät ole koskaan edes harkinneet eroa pitkän suhteensa aikana. Kuva: Veikko Kähkönen
Sirpa ja Teemu Selänne Anaheimin-kodissaan keväällä 2014. He kertoivat tuolloin Me Naisten haastattelussa, etteivät ole koskaan edes harkinneet eroa pitkän suhteensa aikana. Kuva: Veikko Kähkönen

Sirpa Selänne kertoo tuoreessa Teemu-elämäkerrassa, että Teemun ympärillä ei ole koskaan pyörinyt niin paljon naisia kuin tänä kesänä.

Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne kertoo Teemu-elämäkerrassa olevansa pahoillaan siitä, miten vähän Teemu on päässyt osallistumaan heidän neljän lapsensa elämään ja harrastuksiin.

– Nyt kun hänen kiekkouransa on vihdoin ohi, toivon hänen lähtevän poikien kanssa turnausmatkoille kuten muutkin isät tekevät. Se olisi pojille hyvin tärkeää, Sirpa sanoo.

Kirjan mukaan Teemu tekee aamusta iltaan sitä, mitä haluaa. Ja muut tekevät, mitä Teemu haluaa. Siihen on saanut tottua myös Sirpa. Selänteiden Anaheimin- ja Kirkkonummen-kodit ovat aina avoinna ystäville, ja Sirpan on ollut pakko sopeutua esimerkiksi vierasrumbaan.

– Joskus tunnen pyörittäväni enemmän majataloa kuin kotia. Kesäisin Suomessa meille ei jää paljonkaan aikaa olla yhdessä vain perheen parissa. Teemulla on niin kiltti luonne, ja hänen on vaikea sanoa ei, kun häntä pyydetään johonkin. Se aika on kuitenkin minulta ja lapsilta pois, Sirpa Selänne kertoo kirjassa.

"Koskettelu lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta"

Kirjassa kuvaillaan Teemun ja Sirpan suhdetta läheiseksi. He koskettelevat ja pussailevat toisiaan aivan kuten seurustelun alkuvuosina.

– Olemme molemmat sitä mieltä, että koskettelu lisää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Mielestäni parisuhteessa pitää näyttää tunteet, niin tykkääminen kuin mustasukkaisuuskin. Olen päässyt aika hyvin jälkimmäisestä eroon, mutta kyllä se nosti taas vähän päätään tänä kesänä, kun Teemu oli todella "hot".

Sirpan mukaan Sotshin olympiakisoilla ja Suomen olympiapronssilla oli ihmeellinen vaikutus Teemun suosioon.

– Ei sen ympärillä ole varmaan pyörinyt koskaan niin paljon ihmisiä, varsinkaan tyttöjä ja naisia, kuin kesällä 2014, Sirpa sanoo.

Me Naisten haastattelussa keväällä 2014 Sirpa ja Teemu kertoivat, että heidän pitkän suhteensa salaisuus on huumori ja hyvä seksi. Harvinaisessa yhteishaastattelussa pari kertoi myös, ettei ole koskaan edes harkinnut eroa. Lue juttu: Teemu ja Sirpa Selänne: "Tuntuisi hirveältä hajottaa tämä perhe"

Sirpa ja Teemu Selänne keväällä hyväntekeväisyysgaalassa Anaheimissa. Jokainen kutsuvieras halusi kuvauttaa itsensä Teemun seurassa. Kuva: Veikko Kähkönen

Ari Mennanderin kirjoittama Teemu-elämäkerta (Otava) julkaistiin 18.9.2014.

Lue myös:

Paavo Selänne kaksosveljestään Teemusta: Hän on diktaattori, jonka pillin mukaan kaikkien on tanssittava

Teemu Selänne veljensä syytöksistä: "Katsoin sanakirjasta, mikä on despootti"

Näin paljon Teemu Selänne tienasi NHL-urallaan

Liisa-äiti: "Teemu on sovinistinen ja mustasukkainen"

Aiemmat jutut Teemusta ja Sirpasta:

Sirpa Selänne juhli lätkävaimojen kanssa

Näin maitopoika Teemu Selänne on muuttunut 20 vuodessa

30 asiaa, joita et tiennyt Teemu Selänteestä

Katso videot:

Tällainen on Selänteiden koti

Mikä Teemun käytöksessä ärsyttää Sirpaa?

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti
Käyttäjä4631
Seuraa 
Liittynyt31.8.2016

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Itselläni 25 vuotta nuorempi mies. Olen 57-vuotias nuorekas nainen. Olen ollut myös 10 vuotta itseäni 18 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin tuolloin 27 ja mies 45 kun tutustuimme. Oli mies parhaassa iässä ja tietysti hänen itsevarmuutensa iski. Valitettavasti vuosien saatossa hänestä tuli vanha ukko. Itse olin nainen parhaassa iässä. Ero tuli!
Lue kommentti

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, ahdistuu tilanteissa, joissa ympärillä on paljon vieraita ihmisiä, joiden kanssa pitäisi small talkata.

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, oli varsinkin uransa alussa niin sisäänpäinkääntynyt, että räppäsi lavalla selkä yleisöön päin.

– Vaimokin on sanonut, että olen haastavin hänen tuntemistaan ihmisistä, mutta toisaalta minun kanssani ei ole kuulemma koskaan tylsää.

Mikko on yksi tämän syksyn Vain elämää -tähdistä. Ennen kuvausten alkamista uran alkuajoilta tutut tuntemukset ja jännitys nousivat pintaan.

– Ahdistus tai jännitys eivät liity enää esiintymiseen, vaan ennemmin uusiin sosiaalisiin tilanteisiin. Minulle isot tilaisuudet, joissa pitää moikkailla puolituntemattomia ihmisiä ja käyttäytyä tiettyjen sosiaalisten normien mukaisesti ovat ahdistavia, päivätyönään levy-yhtiön tuotantopäällikkönä työskentelevä Mikko selvittää.

Nuoruudessa ahdistuskohtaukset tuntuivat fyysisinä. Pahimmillaan Mikko pelkäsi saavansa sydänkohtauksen.

– Yritin rauhoittaa mieltä, mutta en saanut fyysisiä oireita kuriin.

Myöhemmin kivikasvoisuudesta ja introverttiydestä on tullut Pyhimyksen tavaramerkkejä. Mikko on pystynyt pysymään tinkimättömänä siinä, että hän pyrkii aina olemaan oma itsensä, vaikka ympäristö asettaisi paineita olla sosiaalinen ja hymyilevä.

– En ole lähtenyt tekemään kaupallista menestyäkseni, enkä esittelemään lavalla itseäni. Kerron tarinoita.

Mies arvelee, että introverttiydestä ei ole ollut läheisimmissä ihmissuhteissa haittaa.

– Olen hyvä ihmistuntija, ja tunnistan kyllä ihmiset, joiden kanssa voin olla oma itseni.

Millainen oli Mikon lapsuus helsinkiläisessä lähiössä? Miten Mikko selätti ahdistuksensa ja miten hän hallitsee sitä nykyään? Mitä Mikko ajattelee isyydestä? Lue Mikon haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.