Sirpa ja Teemu ennättivät Kalifornian auringosta sumuiseen Suomeen jo viikolla. Kuva: Veikko Kähkönen.
Sirpa ja Teemu ennättivät Kalifornian auringosta sumuiseen Suomeen jo viikolla. Kuva: Veikko Kähkönen.

Sirpa ja Teemu Selänne odottavat malttamattomina huomista itsenäisyyspäivän vastaanottoa.

Kiekkoilijatähti Teemu Selänne, 44, on saanut uransa aikana useamman kutsun Linnan juhliin, mutta on ehtinyt pelikausien takia vain harvoin paikalle. Viimeksi Teemu ja Sirpa-vaimo pyörähtelivät Linnan parketilla kaksikymmentä vuotta sitten.

Nyt pariskunnalla on vihdoin aikaa ja syytäkin juhlaan, sillä Teemun huikea NHL-ura päättyi viime keväänä.

Sirpa ja Teemu lensivät Helsinkiin Los Angelesista jo viikolla yhdessä toisen kiekkopariskunnan, Hanna ja Saku Koivun kanssa.

– Juu, täällä syksyisessä Suomessa ollaan! Odotamme jännityksellä huomisiltaa. Kivaa on sekin, että pääsemme Presidentinlinnaan yhdessä Sakun ja Hannan kanssa, Sirpa hehkuttaa.

Sirpa tunnustaa odottavansa malttamattomana, minkälaisia muutoksia Linnan juhlissa on tapahtunut kahdenkymmenen vuoden aikana. Edellliskerrasta on niin pitkä aika.

– Se, että saimme kutsun nyt, tuntuu todella suurelta kunnialta. Arvostamme tätä molemmat Teemun kanssa valtavasti.Vuonna 1994 Selänteet edustivat Linnassa yhdessä kiekkoilija Jari Kurrin ja tämän silloisen vaimon, Tiina Kurrin kanssa. Kuva: Ari-Veikko Peltonen

Teemulle puku Helsingistä

Hanna Koivulta ja Sirpalta on jo useasti yritetty udella iltapuvun yksityiskohtia, mutta molemmat rouvat haluavat pitää luomuksensa salassa h-hetkeen saakka.

– Sen verran voin paljastaa, että hankin oman asuni Jenkeistä. Teemulle sen sijaan teetimme puvun Suomessa.

Kiekkotähdet voi todennäköisesti bongata huomenna myös Helsingin yöstä, sillä bileilta ei jää pelkkää presidentin vastaanottoon.

– Kyllä tässä on tarkoitus juhlia pitkän kaavan mukaan, Sirpa vinkkaa ja lähettää jo etukäteen itsenäisyyspäiväntoivotukset koko Suomelle.

Lue myös:


Sirpa ja Teemu Selänne: Suhteemme salaisuus on huumori ja hyvä seksi


Sirpa Selänne: Mustasukkaisuus nosti päätään tänä kesänä

Ja katso videot:


Mikä Teemun käytöksessä ärsyttää Sirpaa?


Tällainen on Selänteiden koti