Hanna Koivu ja Sirpa Selänne valmistauvat Lady Ducks -iltaan. Kuvat: Veikko Kähkönen
Hanna Koivu ja Sirpa Selänne valmistauvat Lady Ducks -iltaan. Kuvat: Veikko Kähkönen
Sirpa keräsi katseita mustassa, pitkässä iltapuvussa.
Sirpa keräsi katseita mustassa, pitkässä iltapuvussa.
Jokainen kutsuvieras halusi kuvauttaa itsensä Teemun kanssa.
Jokainen kutsuvieras halusi kuvauttaa itsensä Teemun kanssa.
Jääkiekkovaimot pitävät myös Duckseissa tiiviisti yhteyttä.
Jääkiekkovaimot pitävät myös Duckseissa tiiviisti yhteyttä.
Teemun pelipaita huutokaupattiin.
Teemun pelipaita huutokaupattiin.
Melissa ja Sharon Fernandez maksoivat Teemun paidasta 8000 euroa.
Melissa ja Sharon Fernandez maksoivat Teemun paidasta 8000 euroa.
Lady Ducksien juhlat järjestettiin viiden tähden Montage-hotellissa, Laguna Beachilla. Kuva: Sanna Wallenius
Lady Ducksien juhlat järjestettiin viiden tähden Montage-hotellissa, Laguna Beachilla. Kuva: Sanna Wallenius

Anaheimin Ducksin pelaajien vaimot kokoontuivat maaliskuun lopussa hyväntekeväisyysgaalaan. Sirpa ja Teemu Selänteelle ilta oli erityisen haikea. Tässä juhlan tunnelmalliset kuvat.

Sirpa Selänne on ollut jo seitsemänä vuonna mukana järjestämässä Lady Ducksien hyväntekeväisyys- ja muotigaalaa, jonka tuotto ohjataan aina Orange Countyn lastensairaalalle.

Tänä vuonna kutsuvieraat kokoontuivat Kalifornian Laguna Beachilla, ylellisessä Montage-hotellissa.

– Käytännössä me vaimot järjestämme aina koko tilaisuuden. Hankimme lahjoitukset huutokauppaan, sekä varaamme juhlatilan ja tarjoilut, Sirpa kertoi.

Neljän tuntia kestäneen tapahtuman aikana nähtiin muotishow, jonka päätähtinä säteilivät Ducksin pelaajat ja lastensairaalan suloiset potilaat. Juhlan päätti tänäkin vuonna suuri huutokauppa, jossa oli mahdollisuus ostaa itselleen muun muassa NHL-tähtien nimikirjoituksilla varustettuja pelipaitoja.

Tapahtuma tuotti 127 000 euroa.

– Ihan huikea summa! Tuntuu ihmeelliseltä, että saimme taas yhdessä aikaan tämän. Nyt on yhtä aikaa haikea ja iloinen fiilis, Sirpa summasi.

Lue myös:

Sirpa ja Teemu Selänne: "Suhteemme salaisuus on huumori ja hyvä seksi"

Mikä Teemu käytöksessä ärsyttää Sirpaa?

Tällainen on Selänteiden koti – katso video

– Olen tehnyt itselleni kylmästi selviytymisstrategian, sillä minulla ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa. Romahtaa tai selvitä, Anne Kukkohovi sanoi Me Naisten haastattelussa ystävänsä Teri Niitin poismenon jälkeen. Kuva: Jouni Harala

Anne Kukkohovi kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänen äitinsä on kuollut.

Juontaja ja malli Anne Kukkohovi kertoo Facebookissa, että hänen äitinsä on menehtynyt.

Kukkohovi kirjoittaa, että hänen äitinsä diagnoosista on kulunut kymmenen kuukautta.

– Se sama päivä kuin Teri menehtyi. Syyskuu Pariisissa 2016 olimme yhdessä ensimmäisellä ja viimeisellä matkallamme. Meillä oli kivaa, juoksimme sadetta pakoon ja flirttailimme miesten kanssa. Tänään minusta tuli äiditön tytär. 23.10. kello 8.10. R.I.P. rakas äiti, Kukkohovi suree menetystään Facebookissa.

Hänen ystävänsä, stylisti Teri Niitti kuoli vain 43 vuoden ikäisenä tammikuussa 2017. Kukkohovi kertoi sen jälkeen Me Naisille, kuinka parikymmentä vuotta kestänyt ystävyys Terin kanssa oli hänen henkireikänsä. Tuolloin hän kertoi myös joutuneensa tekemään järjestelyjä, jotta voisi olla kuluvan vuoden aikana sairastuneen omaisensa tukena toisessa kaupungissa.

Kukkohovi kertoi Facebookissa syyskuussa vierailevansa Vaasan keskussairaalassa. Toisessa syyskuisessa päivityksessään hän kertoi vievänsä äidille sairaalaan proteiinilettuja. Lokakuussa hän kertoi vierailleensa Vaasan sairaalan saattohoito-osastolla.

Maria Veitola on yksi Tähdet, tähdet -ohjelman tuomareista. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

”Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää, että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana”, Veitola kommentoi.

Laulaja Tomi Metsäketoa ei nähty eilisessä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksessä. Katsojille Metsäkedon hyllyttäminen ohjelmasta ei näkynyt erityisen silmiinpistävästi. Myös Ilta-Sanomien haastattelemat ohjelman muusikot totesivat, että tunnelma kuvauksissa oli samanlainen kuin ennenkin.

Ohjelman yksi tuomareista Maria Veitola kertoi IS:lle olevansa tyytyväinen siihen, ettei Metsäketoa enää nähdä ohjelmassa.

– Mun mielestä kaikelle tuollaiselle pitää olla nollatoleranssi. Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää – varsinkin nyt, kun on ollut tuo Me too -kampanja – että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana. On varmaan hänellekin parasta, että hän ei ole tässä enää, Veitola kertoi.

”Kaikella tuollaisella” Veitola viittaa syytöksiin, joita julkisuudessa on esitetty Metsäketoa kohtaan. Viime torstaina Seiska uutisoi, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä.

Sivuun tuotantorauhan takaamiseksi

MTV3-kanava tiedotti lauantaina hyllyttävänsä Metsäkedon ohjelman tulevista jaksoista. Kanava kertoi tiedotteessaan haluavansa taata tuotantorauhan.

Viikonloppuna Metsäketo kommentoi poisjääntiään ohjelmasta Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Kirjoituksessaan hän kertoo työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä.

Hän myönsi hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla” ja ”olleensa monille ihmisille öykkärimäinen”. Samalla hän pyytää anteeksi.

– Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon, Metsäketo kirjoitti.

#MeToo

Parin viime viikon ajan julkisuudessa on keskusteltu paljon häirinnästä, ahdistelusta ja asiallisen kohtelun rajoista. Syynä on Me too -kampanja, jonka tarkoituksena on tehdä näkyväksi, kuinka yleistä seksuaalinen häirintä on.

Myös Me Naiset on kirjoittanut kuluneen viikon aikana useita juttuja aiheesta. Lue ne kaikki tämän linkin takaa

Jo riittää!

IS: Maria Veitola kommentoi Tomi Metsäkedon jäämistä pois Tähdet, tähdet -ohjelmasta: ”Varmaan hänellekin parasta”

Todisteet Metsäketoa vastaan ovat niin laajat ja vakuuttavat, että puolustelijat eivät joko tiedä keissistä mitään, tai eivät yksinkertaisesti halua tasa-arvoa tähän maailmaan. Sikailu naisia (ja ketä tahansa kohtaan) on kuvottavaa! Hyssyttely ja toisaalle katsominen taas on sikailun mahdollistamista. Moinen käytös tulee tuomita ja teilata niin monta kertaa, että se loppuu. Kiitos, Maria, rohkeudestasi!
Lue kommentti