Me Naiset
|
Inka Simola
Suunnistaja Minna Kauppi ja Apulanta-rumpali Sipe Santapukki Presidentintekijät-elokuvan ensi-illassa maaliskuussa 2014. Kuva: Jonna Öhrnberg
Suunnistaja Minna Kauppi ja Apulanta-rumpali Sipe Santapukki Presidentintekijät-elokuvan ensi-illassa maaliskuussa 2014. Kuva: Jonna Öhrnberg

Muusikko Sipe Santapukki kertoo Apulanta-kirjassa, että hän ja suunnistaja Minna Kauppi tapailivat aluksi syrjäisillä hiekkateillä ja ulkomailla. Lopulta suhteen paljastuminen oli rumpalille helpotus.

Apulannan rumpali Sipe Santapukki, 36, kertoo Apulanta – Kaikki yhdestä pahasta -kirjassa suhteestaan suunnistaja Minna Kauppiin, 31, joka on yksi Suomen menestyneimmistä urheilijoista.

Sipe ja Minna alkoivat tapailla syksyllä 2012. He arvelivat suhteen olevan "tosi mehevä juttu" ja halusivat salata sen.

– Aluksi suhde oli pakko pitää salassa. Me tapailtiin syrjäisten hiekkateiden varsilla, joilla ei varmasti liikkunut ketään muita, Sipe kertoo kirjassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun Sipe ja Minna olivat tunteneet kaksi viikkoa, he lähtivät treffeille New Yorkiin ja Bahamalle. Lennolla he valitsivat paikat eri penkkiriveiltä, ettei kukaan saisi heistä vihiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Me piilotettiin viestejä karkkia-askeihin ja tiputettiin niitä maahan toisen poimittavaksi. Se oli tosi elokuvallista ja suloista.

Kun Sipe ja Minna palasivat Suomeen, he menivät viettämään Minnan syntymäpäivää Sipen rakennuttamaan, rauhalliseen Santarantaan. Perillä odotti ikävä yllätys, sillä taloon oli murtauduttu. Paikalle kutsutut poliisit lupasivat Sipen pyynnöstä olla kertomatta kenellekään tästä ja Minnasta.

Sen jälkeen, kun pari uskaltautui yhdessä elokuviin, suhdetta alkoi olla vaikea pitää yksityisenä. Tuolloin Minna treenasi Espanjassa, ja Sipe  ajatteli, että siellä he saisivat olla rauhassa. Espanjassa parista onnistuttiin kuitenkin ottamaan suutelukuvia, jotka levisivät julkisuuteen.

– Suhteen salaileminen oli ollut aika raskasta. Kun valokuvat tulivat julki, se lakkasi ahdistamasta. Ei ollut enää mitään salattavaa.

Minna on kertonut Yle Puheen haastattelussa, että oli ihme, että hän ja Sipe tapasivat ensimmäisen kerran vasta vuonna 2012 – ovathan he molemmat saman järven rannalta Päijät-Hämeestä. Lue juttu täältä.

 Ari Väntäsen kirjoittama Apulanta – Kaikki yhdestä pahasta -historiikki (Like) julkaistaan Tampereella 7.8.2014.

Lue myös:

Minna Kauppi miesystävästään Sipestä: "Hän ymmärtää elämäntyyliäni"

Riitaisa ero Anna Erikssonista masensi Sipe Santapukin: "Tajuttoman raskas ihmissuhde"

Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen paljastavat totuuksia toisistaan

Apulannan Sipe oli vähällä olla viimeinen, joka näki Pate Mustajärven elossa

Sipe Santapukki ja Minna Kauppi avoliittoon

Sisältö jatkuu mainoksen alla