Minna Kauppi ja Sipe Santapukki Presidentintekijät-leffan ensi-illassa maaliskuussa 2014. Kuva: Jonna Öhrnberg
Minna Kauppi ja Sipe Santapukki Presidentintekijät-leffan ensi-illassa maaliskuussa 2014. Kuva: Jonna Öhrnberg

Suunnistaja Minna Kauppi kertoi radiohaastattelussa, missä ja miten suunnistaja ja rumpali voivat rakastua.

Suunnistaja Minna Kauppi, 31, vastasi Yle Puheen Urheilijaelämää-ohjelmassa kysymykseen, missä suunnistaja ja heinolalainen rumpali voivat tavata niin, että voivat rakastua. Minna tapasi nykyisen avomiehensä, Apulanta-yhtyeen Simo "Sipe" Santapukin, 36, noin puolitoista vuotta sitten. Pari asuu Sipen Heinolaan rakennuttamassa talossa.

– No missä vaan. Eiks ihmiset voi rakastua vaikka junassa? Itse asiassa se oli aika hauskaa, ettei me oltu tavattu aikaisemmin, vaikka mä oon Asikkalasta ja Simo Heinolasta. Ollaan molemmat saman järven rannalta Päijät-Hämeestä ja olemme käyneet kaikenlaisissa tapahtumissa Päijät-Hämeen alueella, Minna kertoi radiohaastattelussa.

– Tässä tulee nyt paljastettua salaisuuksia, mutta se meni itse asiassa niin, että kävin keikalla, ja Simo tuli sen jälkeen juttelemaan. Ei se (tutustuminen ja rakastuminen) vaadi kuin sen, että toinen ottaa asiakseen jutella. Ja sitten sitä voi ottaa asiakseen jutella vähän enemmänkin, jos kiinnostaa.

Yhteinen, ihana koti

Radiohaastattelussa Minnalta kysytiin myös, mikä vuonna 2012 Suomen positiivisimmaksi valittua suomalaista hymyilyttää tällä hetkellä.

– Aika moni asia: nyt on kevät, ihan mahtavaa, kun on aurinkoa, alkaa lämmetä ja vihertää. Sitten mulla on uus ihana koti, joka on nyt vihdoin valmistunut pitkien työrupeamien jälkeen, se on tosi mukava asia. Ja muutenkin elämässä on aika leppoisaa ja harmonista. Anut pieni piikki lihassa on se, että urheilussa ei ole kaikista paras talvi takana.

Yhdeksällä MM-kullallaan Minna on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyineimmistä suunnistajista. Hän toivoo, että saisi nauttia ja kehittyä vielä ne vuodet, jotka hän urheilee huipulla. Toisaalta hänen mielessään pyöriä yhä enemmän muuhun kuin urheiluun liittyviä haaveita.

– Sitä haluaa olla vielä parempi, vielä varmempi ja vielä parempi luu. Mutta sitten muut haaveet alkaa pikku hiljaa tulla tähän rinnalle. On olemassa esimerkiksi sellaisia toiveita, että joskus olis perhe. Ja löytäisi sellaisen työpaikan, jossa voisi saada vähän samantyppisiä kiksejä kuin tässä sunnistajana.

Minna ja Sipe ovat aikaisemmin kertoneet Me Naisten haastattelussa, että heitä yhdistävät penkkiurheilu ja yhteiset iltalenkit.

– Lenkkeilemme yleensä illalla, sillä päätreenini ovat aina aamupäivällä. Silloin emme ehdi tehdä mitään yhdessä. Olisi todella tylsää, jos Simo ei juoksisi, sillä ei hän ymmärtäisi silloin elämäntyyliäni, Minna kertoi Me Naisille.

Radiohaastattelu on esitetty 30.4.2014 ja voit kuunnella sen Yle Puheen sivuilta.

Lue myös:

Minna Kauppi ja Sipe Santapukki avoliittoon

Minna Kauppi miesystävästään Sipe Santapukista: "Hän ymmärtää elämäntyyliäni"

Minna Kauppi suhteestaan Apulannan Sipeen: "Se on tuonut positiivista kierrettä elämääni"

Minna Kauppi ja Pasi Ikonen vuonna 2010: "Tämä rakkaus kolahti heti"

Me Naisten juhannusheilavisassa selvitetään, millaista lempeä sinä kaipaat juhannusöihin.

Se on täällä taas – rakkauden kesä ja keskikesän juhla nimittäin! Satoi tai paistoi, jokainen meistä kaipaa lämpöä juhannukseen. Ja tästä lämmöstä huolen pitää tietenkin juhannusheila! 

Kenet sinä valitset völjyyn jussina – tulisen vai varman?

Tee Me Naisten kumman kaa -testi, ja selvitä mitä makusi kertoo sinusta rakastajana. Valitsimme heilakandidaateiksi Suomen viihdemaailman kutkuttavimmat hahmot ja elostelijat.Olet luonteeltasi seksihurjastelija

 

Mitä rakkauteen ja seksiin tulee, nautit hypystä tuntemattomaan. Olet tulinen rakastaja, ja kaipaat samaa juhannusheilaltasi. Vanhaa seksikeisaria Mikko Alataloa siteeraten, roppasi kaipaa romantiikkaa ja sielusi seksiä. Janoat jännitystä ja vaaraa, mutta varo ettet satuta itseäsi tulisia rakastajia etsiessä.


Ymmärrät hyvän päälle

 

Tahdot varman ja tyydyttävän juhannussutinan. Luotat hyväksi todettuun, etkä helposti vaihda – mitäpä sitä suotta pettymään, kun voi saada priimaa. Arttu Wiskarimaiset nallekarhut ja Paula Koivuniemen kaltaiset varmat romantikot pitävät sinut lämpimänä viileät juhannusyöt. Makusi on aikuinen.


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?

 

Tilaajille
Uusi pääjohtaja joutui heti kovaan paikkaan, kun baletin johtaja Kenneth Greveä syytettin epäasiallisesta käytöksestä. ”Pelastukseni luultavasti oli, että nukun aina yöni hyvin. Mottoni on, että vaikeat asiat on nostettava heti pöydälle”, Gita Kadambi kertoo. Kuva: Liisa Valonen
Uusi pääjohtaja joutui heti kovaan paikkaan, kun baletin johtaja Kenneth Greveä syytettin epäasiallisesta käytöksestä. ”Pelastukseni luultavasti oli, että nukun aina yöni hyvin. Mottoni on, että vaikeat asiat on nostettava heti pöydälle”, Gita Kadambi kertoo. Kuva: Liisa Valonen

Oopperan pääjohtaja Gita Kadambi on kahden kulttuurin kasvatti.  – Koin Intian satumaana. Myöhemmin tajusin, etten sopeutuisi intialaiseen arkeen.

Pääjohtaja Gita Kadambia, 46, on pyydetty kahdesti töihin Suomen Kansallisoopperaan ja -balettiin, ja molemmilla kerroilla hän on suostunut.

Yhden kerran hän olisi itse halunnut taloon, mutta silloin ovet eivät hänelle auenneet. Pakeista on aikaa noin 35 vuotta.

– ...