Sinkkuna viihtyvä Amanda Harkimo ei kaipaa tällä hetkellä miestä rinnalleen. Kuva: Jonna Öhrnberg
Sinkkuna viihtyvä Amanda Harkimo ei kaipaa tällä hetkellä miestä rinnalleen. Kuva: Jonna Öhrnberg

Viidakon tähtöset -voittaja Amanda Harkimo nauttii sinkkuelämästään. – Viihdyn yksinäni. On kivaa, kun saan tehdä mitä haluan, hän kertoo.

Viidakon tähtöset -ohjelman kolmannen kauden voittanut Amanda Harkimo on painanut syksyn dj-keikkoja. Liikemies Hjallis Harkimon veljentytär on soittanut myös kuusi vuotta jääkiekkoseura Jokerien peleissä. Sama meno jatkuu nyt KHL-aikana.

– Uuden liigan myötä työni on muuttunut jonkin verran. Soitan musiikkia vuorotellen bändin kanssa. Viihdyn todella hyvin – jäällä nähdään nyt parempia pelejä. Ottelut ovat iso show, ja areenalla on aina paljon säpinää, Amanda kertoi Coffee Housen ja Pauligin baristamestaruuskilpailun palkintojenjakotilaisuudessa Helsingissä.

Amanda suunnittelee lähtevänsä katsomaan jotain Jokerien KHL-matsia Venäjälle.

– Pietari on todennäköisin paikka. Sinne on helppo mennä, enkä ole käynyt kaupungissa koskaan.

Ennen joulua Amanda pakkaa bikinit matkalaukkuun ja lähtee aurinkolomalle Kanarialle.

– Aion maata altaalla ja hankkia kunnon rusketuksen. Lähden reissuun isäni ja kolmen sisarukseni kanssa. En malta olla ottamatta dj-kontrolleriani mukaan. Ehkä järkkään siellä kunnon pool partyt, hän virnistää.

Amanda viettää vauhdikasta sinkkuelämää.

– Viihdyn yksinäni ja tykkään bailata. On kivaa, kun saan tehdä mitä haluan.

Hän myöntää rakentaneensa julkisuuden takia ympärilleen suojakuoren.

– Totta kai joudun miettimään miesten vaikuttimia, kun he lähestyvät minua. Ovatko he kiinnostuneita minusta itseni vai maineeni takia. Toisaalta tuntuu, että enemmän julkisuus pelottaa miehiä pois, Amanda aprikoi.

Lue myös:Viidakon tähtöset -voittaja Amanda Harkimo: "Silikonit ovat hienot!"Janna Hurmerinta seurustelee Amanda Harkimon exän kanssa


Nämä musiikin ammattilaiset hyötyvät lamasta