Sinead O'Connor muistetaan 90-luvun Nothing Compares 2 U -hitistä, joka on Princen käsialaa. Kuva vuodelta 2011, Reuters
Sinead O'Connor muistetaan 90-luvun Nothing Compares 2 U -hitistä, joka on Princen käsialaa. Kuva vuodelta 2011, Reuters

Laulaja kertoi Facebookissa ottaneensa yliannostuksen.

Muusikko Sinead O’Connor, 48, järkytti faninsa sunnuntai-iltana kirjoittamalla pitkän ja tunteikkaan viestin Facebookiinsa.

– Tämä viikko on hajoittanut minut. Olen ottanut yliannostuksen. En saa kunnioitusta mitenkään muuten. En ole kotona, olen hotellissa jossakin päin Irlantia, Sinead selitti Facebookissa dramaattista kirjoitustaan.

Sineadin Facebook täyttyi nopeasti kannustavista ja huolestuneista viesteistä. Irlannin poliisi vahvisti sunnuntai-iltana, että noin puolitoista tuntia postauksen jälkeen poliisi tavoitti laulajan ja hän saa nyt tarvitsemaansa hoitoa.

Sinead kirjoitti sekavassa viestissään myös, että kokee lapsensa ja perheensä hylänneen hänet – varsinkin elokuisen kohdun ja munasarjojen poiston jälkeen.

– Jos en julkaisisi tätä, lapseni ja perheeni eivät edes huomaisi.

Sineadilla on neljä lasta. Hänellä on naimisissa terapeuttina työskentelvän Barry Herridgen kanssa. 

Vuonna 2012 Sinead joutui perumaan kiertuneensa. Hän kertoi tuolloin kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä.

Lähteet: Daily Mail, Irish Mirror

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.