”En ole ikinä määrittänyt itseäni ulkopuolisten mielipiteiden perusteella, enkä tee sitä naistenkaan kohdalla”, Roope kertoi Me Naisille keväällä. Kuva: Kaisu Jouppi
”En ole ikinä määrittänyt itseäni ulkopuolisten mielipiteiden perusteella, enkä tee sitä naistenkaan kohdalla”, Roope kertoi Me Naisille keväällä. Kuva: Kaisu Jouppi

Roope Salminen ja Koirat -yhtyeestä tutuksi tullut Roope Salminen kehottaa Instagramissa ihmisiä rakastamaan itseään.

Muusikko, näyttelijä ja juontaja Roope Salminen, 27, päivitti tänään Instagram-sivuilleen kuvan, jossa hän avautuu saaneensa hiljattain paljon ulkonäköönsä kohdistuvia viestejä. Haukkuvia viestejä Salminen on vastaanottanut Snapchatissa.

– En tiiä miks mutta viime aikoina snäppiin on tullu erityisen paljon palautetta pallonaamasta, amisviiksistä ja kehotuksii mennä parturiin! Silmäpussit ja majavaiset hampaat on myös mainittu.

Salminen ei kavahda saamiaan haukkuja. Sen sijaan hän neuvoo seuraajiaan olemaan tyytyväisiä ulkonäköönsä.

– Tässä kuvassa ne on kaikki läsnä ja just kivaltahan se näyttää. Muistakaa rakastaa naamojanne, ne on kaikki varmasti aika hyviä, Salminen kirjoittaa.

Salmisen rehellinen avautuminen kirvoitti paljon kannustavia viestejä faneilta. 

– Mä kyllä niin fanitan sua ja toivon et mun lapset seuraa sua ja nappaa noita helmiä itseensä mitä jaat. Kiitos ❤️

– Aina joku alkaa vinkumaan, kun jollain pyyhkii hyvin. Hyvä Roope! Pitää ottaa huomioon, että noilla viiksillä hengaillaan missien kanssa. Hahahaa! BOOM, fanit kirjoittivat Roopelle.

Roope Salminen on tullut tutuksi Roope Salminen ja Koirat -yhtyeen solistina. Salminen on parisuhteessa entisen Miss Suomen Sara Siepin kanssa.

 

Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS
Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS

Poliisi kertoo, että Aviciin läheiset ovat saapuneet Omaniin. 

Perjantaina Omanissa menehtyneen huippu-DJ Aviciin eli Tim Berglingin kuolemasta on saatu uutta tietoa, kertoo CNN. Omanin poliisi on kertonut kanavalle, että muusikon kuolemaan ei liity rikosta.

– Kaksi kuolinsyyn selvitystä on nyt suoritettu, ja voimme todeta, että emme epäile minkäänlaista rikosta, Omanin poliisi kertoo.

Tuoreiden tietojen mukaan Berglingin perhe on lentänyt Omaniin hakemaan hänen ruumistaan Ruotsiin. Hänet halutaan kuljettaa takaisin kotiin mahdollisimman pian.

Timin veli David saapui Omaniin jo perjantaina illalla. CNN:n mukaan myös Aviciin vanhemmat ja kaksi siskoa ovat viikonlopun aikana saapuneet paikalle.

– Perhe on todella järkyttynyt, Omanin poliisi kertoo.

Maailmanlaajuinen suru

Viikonlopun aikana fanit, työkaverit ja läheiset ovat olleet murheen murtamia Berglingin kuolemasta. Some on täyttynyt osanotoista ja muisteloista. Myös Berglingin ex-tyttöystävä Emily Goldberg muisti edesmennyttä tähteä sosiaalisessa mediassaan koskettavalla muistokirjoituksella.

Eilen Berglingin synnyinkaupungissa Tukholmassa järjestettyyn muistotapahtumaan saapui tuhansia surevia. Ihmiset kunnioittivat Berglingiä muun muassa hiljaisella hetkellä. Monet itkivät Aviciin musiikin soidessa taustalla.

Johanna Koivu ei missään nimessä halua häistään pönötysjuhlia.

Muusikko, näyttelijä ja juontaja Johanna Koivu menee kesällä naimisiin.

– Tuntuu mukavalta, häät ovat iloinen asia. Se on tärkeä hyvän mielen juhla, mikä kokoaa koko suvun ja läheiset. Tykkään muutenkin juhlista, Johanna kertoi  Me Naisille A. Tillanderin Häälauantai -tapahtumassa.

– Haluan kirkkohäät ja kunnon juhlat. Häät ovat ainutkertainen tapahtuma, ja haluan panostaa siihen, että itsellä, sulhasella ja vierailla on hauskaa. En halua pönötysjuhlia. 

Johanna haluaa, että juhlissa on hyvä livebändi, paljon musiikkia ja perinteinen häävalssi. Myös tilaa tanssille pitää olla.

”Hääsuunnittelussa vaikein asia on ollut oikean häämekon löytäminen.”

Yksityiselämästään vaitonainen Johanna ei halunnut paljastaa, miten häntä kosittiin, saati sitä, kuka häntä kosi. Hääpuvustaan hän on kuitenkin valmis paljastamaan yksityiskohtia:

– Hääsuunnittelussa vaikein asia on ollut oikean häämekon löytäminen. Kävin lähes kymmenessä hääliikkeessä, kunnes löysin mieleisen häämekon. Lähdin etsimään mekkoa ummikkona, koska en ole perehtynyt hääteemaan aiemmin. En aluksi tiennyt, minkä tyylisen haluan, Johanna kertoo.

– Hääpukuni on samantyyppinen, mikä on nyt päälläni: yläosa on kapea ja olkaimellinen, ja alaosa on runsaampi.

Tässä on hääpuku Johannan mieleen! Kuva: Jonna Öhrnberg
Tässä on hääpuku Johannan mieleen! Kuva: Jonna Öhrnberg

Oma hyvinvointiohjelma

Moni muistaa Johannan Lauri Tähkän kanssa soittaneesta Elonkerjuu -bändistä. Nyt Johanna on vaihtanut kokonaan alaa.

– Kun soitin Elonkerjuussa viimeisen keikkani vuonna 2016, päätin pitää pitkän etsikkoajan. Olin tehnyt 16 vuotta keikkoja, ja minun oli pakko pysähtyä, ja miettiä, mitä haluan tehdä, Johanna kertoo.

Johanna suoritti tanssi- ja liiketerapiamenetelmien ohjaajan tutkinnon ja suuntasi sitä kautta hyvinvointialalle. Nyt Johanna käsikirjoittaa ja juontaa Alfa TV:llä kymmenosaista hyvinvointi- ja lifestyle -ohjelmaa nimeltä KoivuTV.

”Luovalla alalla täytyy uudistua välillä.”

– Luovalla alalla täytyy uudistua välillä. Ohjelmassa käsitellään sydäntäni lähellä olevia aiheita, kuten terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia. Haluan inspiroida, tuoda ajattelemisen aihetta ja viihdyttää ihmisiä.

Johanna on myös suorittanut Lontoossa teatteritaiteen maisterin tutkinnon, mutta hän ei tällä hetkellä tee töitä näyttelijänä.

– Opetin aikoinaan päivätyökseni näyttelijäntyötä, ilmaisutaitoa ja liikeimprovisaatiota. Vedän vieläkin improkursseja ja vapaatanssin kursseja. Musiikkiuran jatkamistakaan en ole suunnitellut, mutta palo esiintymiseen on edelleen.