”En ole ikinä määrittänyt itseäni ulkopuolisten mielipiteiden perusteella, enkä tee sitä naistenkaan kohdalla”, Roope kertoi Me Naisille keväällä. Kuva: Kaisu Jouppi
”En ole ikinä määrittänyt itseäni ulkopuolisten mielipiteiden perusteella, enkä tee sitä naistenkaan kohdalla”, Roope kertoi Me Naisille keväällä. Kuva: Kaisu Jouppi

Roope Salminen ja Koirat -yhtyeestä tutuksi tullut Roope Salminen kehottaa Instagramissa ihmisiä rakastamaan itseään.

Muusikko, näyttelijä ja juontaja Roope Salminen, 27, päivitti tänään Instagram-sivuilleen kuvan, jossa hän avautuu saaneensa hiljattain paljon ulkonäköönsä kohdistuvia viestejä. Haukkuvia viestejä Salminen on vastaanottanut Snapchatissa.

– En tiiä miks mutta viime aikoina snäppiin on tullu erityisen paljon palautetta pallonaamasta, amisviiksistä ja kehotuksii mennä parturiin! Silmäpussit ja majavaiset hampaat on myös mainittu.

Salminen ei kavahda saamiaan haukkuja. Sen sijaan hän neuvoo seuraajiaan olemaan tyytyväisiä ulkonäköönsä.

– Tässä kuvassa ne on kaikki läsnä ja just kivaltahan se näyttää. Muistakaa rakastaa naamojanne, ne on kaikki varmasti aika hyviä, Salminen kirjoittaa.

Salmisen rehellinen avautuminen kirvoitti paljon kannustavia viestejä faneilta. 

– Mä kyllä niin fanitan sua ja toivon et mun lapset seuraa sua ja nappaa noita helmiä itseensä mitä jaat. Kiitos ❤️

– Aina joku alkaa vinkumaan, kun jollain pyyhkii hyvin. Hyvä Roope! Pitää ottaa huomioon, että noilla viiksillä hengaillaan missien kanssa. Hahahaa! BOOM, fanit kirjoittivat Roopelle.

Roope Salminen on tullut tutuksi Roope Salminen ja Koirat -yhtyeen solistina. Salminen on parisuhteessa entisen Miss Suomen Sara Siepin kanssa.

 

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.