”En ole ikinä määrittänyt itseäni ulkopuolisten mielipiteiden perusteella, enkä tee sitä naistenkaan kohdalla”, Roope kertoi Me Naisille keväällä. Kuva: Kaisu Jouppi
”En ole ikinä määrittänyt itseäni ulkopuolisten mielipiteiden perusteella, enkä tee sitä naistenkaan kohdalla”, Roope kertoi Me Naisille keväällä. Kuva: Kaisu Jouppi

Roope Salminen ja Koirat -yhtyeestä tutuksi tullut Roope Salminen kehottaa Instagramissa ihmisiä rakastamaan itseään.

Muusikko, näyttelijä ja juontaja Roope Salminen, 27, päivitti tänään Instagram-sivuilleen kuvan, jossa hän avautuu saaneensa hiljattain paljon ulkonäköönsä kohdistuvia viestejä. Haukkuvia viestejä Salminen on vastaanottanut Snapchatissa.

– En tiiä miks mutta viime aikoina snäppiin on tullu erityisen paljon palautetta pallonaamasta, amisviiksistä ja kehotuksii mennä parturiin! Silmäpussit ja majavaiset hampaat on myös mainittu.

Salminen ei kavahda saamiaan haukkuja. Sen sijaan hän neuvoo seuraajiaan olemaan tyytyväisiä ulkonäköönsä.

– Tässä kuvassa ne on kaikki läsnä ja just kivaltahan se näyttää. Muistakaa rakastaa naamojanne, ne on kaikki varmasti aika hyviä, Salminen kirjoittaa.

Salmisen rehellinen avautuminen kirvoitti paljon kannustavia viestejä faneilta. 

– Mä kyllä niin fanitan sua ja toivon et mun lapset seuraa sua ja nappaa noita helmiä itseensä mitä jaat. Kiitos ❤️

– Aina joku alkaa vinkumaan, kun jollain pyyhkii hyvin. Hyvä Roope! Pitää ottaa huomioon, että noilla viiksillä hengaillaan missien kanssa. Hahahaa! BOOM, fanit kirjoittivat Roopelle.

Roope Salminen on tullut tutuksi Roope Salminen ja Koirat -yhtyeen solistina. Salminen on parisuhteessa entisen Miss Suomen Sara Siepin kanssa.