– En halua kehasta, mutta tehtiin historiaa, Reino Nordin kertoi hänen ja siskonsa Siiri Nordinin uudesta duetosta.

Alun perin Killer-yhtyeellään breikanneelta Siiri Nordinilta kuullaan pitkästä aikaa musiikkia. Viimeksi häneltä tuli soololevy vuonna 2011, mutta nyt hän on levyttänyt Hölmö lause -dueton veljensä Reino Nordinin kanssa tämän uudelle Bongo Rock -albumilleen.

– Tajusin, ettei olla laulettu Siirin kanssa vielä kunnon duettoa. Hänen äänensä sopii siihen tosi hyvin, Reino Nordin kertoi Radio Suomipopin haastattelussa.

Kappale on coveri Frank Sinatran Something stupid -kappaleesta, jonka sanat Reino käänsi suomeksi. Reino mietti pitkään, voiko biisiä edes laulaa suomeksi, mutta lähes suorasta käännöksestä tuli lopulta hänen mielestään osuva.

– Joku nauroi, että eiks tämä ole vähän insestinen. Mutta kysymys on siis kaikkien omista rakkauksista, ja ehkä me suomalaisetkin voimme nykyään ymmärtää, että ihmisillä on omia rakkauksia. En mä halua itteäni kehaista, mutta tehtiin vähän historiaa, Reino nauroi.

Siirin Killer-yhtye jäi vuonna 2005 tauolle määrittelemättömän pitkäksi ajaksi. Sen jälkeen Siiri on julkaissut kolme sooloalbumia. Lisäksi hänet nähtiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa vuonna 2011 Jani Rasimuksen parina.

Lue myös:

Reino Nordin lyttää suomalaisten suosikkisarjan: "Ihan hirveetä roskaa"

Reino ja Maria Nordin: "Meillä on järjettömän hyvä seksielämä"