Richard Marx ilman kuuluisaa takatukkaansa, vuonna 2013. Kuva Shutterstock
Richard Marx ilman kuuluisaa takatukkaansa, vuonna 2013. Kuva Shutterstock

Kasaritähti Richard Marx ja Cynthia Rhodes eroavat.

Muusikko Richard Marx, 50, eroaa vaimostaan, näyttelijä-laulaja Cynthia Rhodesista, 57. Pari ehti olla naimisissa 25 vuotta.

Marx tunnetaan parhaiten romanttisista balladeistaan Right Here Waiting ja Hold On to the Nights. Hänen hittinsä tulivat suomalaisillekin tutuiksi 80- ja 90-luvuilla, mutta Suomeen Marx saatiin keikalle vasta vuonna 2010, jolloin hänen suosionsa oli jo hiipunut. Rhodes puolestaan tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa Flashdance, Staying Alive ja Dirty Dancing.

Marx ja Rhodes ovat olleet erossa heinäkuusta alkaen. Marxin tiedottaja vahvisti People-lehdelle, että pariskunnalla on avioeroprosessi käynnissä.

Kun Marxilta kysyttiin yhdysvaltalaisessa talk show'ssa, miltä hänestä tuntuu olla taas vapailla markkinoilla monen kymmenen vuoden jälkeen, Marx vastasi:

– Tämä on minulle uutta, pidän nyt hauskaa.

Marx ja Rhodes tapasivat vuonna 1983 Staying Alice -leffan kuvauksissa, sillä Marx oli mukana tekemässä elokuvan soundtrackia. Naimisiin he menivät vuonna 1989. Parilla on kolme aikuista lasta: Brandon, 23, Lucas, 21, ja Jesse, 20.

Tästä biisistä ja tällaisenä me hänet muistamme.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.