Richard Marx ilman kuuluisaa takatukkaansa, vuonna 2013. Kuva Shutterstock
Richard Marx ilman kuuluisaa takatukkaansa, vuonna 2013. Kuva Shutterstock

Kasaritähti Richard Marx ja Cynthia Rhodes eroavat.

Muusikko Richard Marx, 50, eroaa vaimostaan, näyttelijä-laulaja Cynthia Rhodesista, 57. Pari ehti olla naimisissa 25 vuotta.

Marx tunnetaan parhaiten romanttisista balladeistaan Right Here Waiting ja Hold On to the Nights. Hänen hittinsä tulivat suomalaisillekin tutuiksi 80- ja 90-luvuilla, mutta Suomeen Marx saatiin keikalle vasta vuonna 2010, jolloin hänen suosionsa oli jo hiipunut. Rhodes puolestaan tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa Flashdance, Staying Alive ja Dirty Dancing.

Marx ja Rhodes ovat olleet erossa heinäkuusta alkaen. Marxin tiedottaja vahvisti People-lehdelle, että pariskunnalla on avioeroprosessi käynnissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun Marxilta kysyttiin yhdysvaltalaisessa talk show'ssa, miltä hänestä tuntuu olla taas vapailla markkinoilla monen kymmenen vuoden jälkeen, Marx vastasi:

– Tämä on minulle uutta, pidän nyt hauskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Marx ja Rhodes tapasivat vuonna 1983 Staying Alice -leffan kuvauksissa, sillä Marx oli mukana tekemässä elokuvan soundtrackia. Naimisiin he menivät vuonna 1989. Parilla on kolme aikuista lasta: Brandon, 23, Lucas, 21, ja Jesse, 20.

Tästä biisistä ja tällaisenä me hänet muistamme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla