Miss Suomi Shirly Karvinen valmistautuu jo Miss Universum -kisoihin, jotka pidetään tammikuussa Filippiineillä. Kuva: Sakari Majantie
Miss Suomi Shirly Karvinen valmistautuu jo Miss Universum -kisoihin, jotka pidetään tammikuussa Filippiineillä. Kuva: Sakari Majantie

Miss Suomi sanoo viihtyvänsä edelleen sinkkuna.

Miss Suomi Shirly Karvinen on tyytyväinen siihen, miten hänen missivuotensa on lähtenyt käyntiin.

– Keikkoja riittää, enkä ilman kalenteria muistaisi mitään. Arkeni on aikataulutettu aamusta iltaan, hän kertoi saapuessaan torstaina Imperial Health Clubin kesäjuhliin.

Viikonloppuna hän rentoutuu Blockfestissä Tampereella missikollegansa Emilia Seppäsen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Sen jälkeen alkavat viikonloppukeikat. Olen todella kiitollinen tästä pyörityksestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Olemme erittäin läheisiä ystäviä Laurin kanssa.”

Shirlyn ja Lauri Taatsin lämpimistä väleistä on huhuttu jonkin aikaa. Mies tunnetaan vuoden 2014 Miss Helsingin Isabel Ljungdellin ex-rakkaana.

– Olemme erittäin läheisiä ystäviä Laurin kanssa. Erosimme molemmat parisuhteistamme samoihin aikoihin ja tuimme toisiamme eron yli. Romanssia ei välillemme kuitenkaan saa, Shirly vakuutti.

Lauri muistetaan myös Maria! -shown tatuoituna miehenä, joka kantoi vieraat sisälle studioon suorassa lähetyksessä. Nykyään mies tekee personal trainerin ja vartijan hommia.

– Hän on ollut kuusi vuotta pois julkisuudesta eikä halua sinne takaisin, Shirly sanoi.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Vierailija

Lopeta tuo turha julkisuus. Ensin pidin Sinua upeana missinä , mutta nyt olen toista mieltä. Vikiset ja valitat joka julkaisussa. Milloin on kiusattu, milloin olet sotkenut jonkun parin välit ja eihän Sinussa mitään syytä ole. Et saanut autoa ja media on kohdellut Sinua huonosti jne,jne.. Nyt ihan aikuisten oikeasti pulinat pois ,tee työsi ja käyttäydy niinkuin aikuinen vastuunsa tunteva käyttäytyy. Se tissien vilauttelu pisti Sinut samaan sarjaan muitten joutavien tyrkkyjen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla