Me Naiset
|
Emilia Saloranta
Shirly Karvinen kisaa paraikaa Filippiineillä Miss Universumin tittelistä, ja Vertti ikävöi kotona. Kuva: Mikko Hannula
Shirly Karvinen kisaa paraikaa Filippiineillä Miss Universumin tittelistä, ja Vertti ikävöi kotona. Kuva: Mikko Hannula

Shirly Karvisen ei todellakaan pitänyt rakastua kesken missivuoden, mutta sitten tuli Vertti Harjuniemi ja hurmasi hänet liian suolaisella kanalla.

Miss Suomi Shirly Karvinen, 24, ja televisiostakin tuttu personal trainer Vertti Harjuniemi, 32, löysivät toisensa viime syksynä Facebookin kautta. Viestittely johti puheluun, joka kesti useamman tunnin.

– Tiesin jo ensimmäisen puhelun aikana, että eiköhän tämä ollut tässä. Shirlyssä oli kaikki, mitä olen naisesta etsinyt, Vertti Harjuniemi sanoo.

– Meillä vain klikkasi heti, Shirly säestää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Puhelun jälkeen sovittiin nopeasti treffit Tampereelle, jossa Vertti asuu. Kehonrakentajana tunnettu Vertti tarjoili Shirlylle kanaa, johon oli hermostuksissaan hulauttanut liikaa suolaa. Verttiin teki kuitenkin suuren vaikutuksen, että Shirly naposteli kaiken kiltisti. Siitä lähtien nuoripari on pitänyt yhtä, joskin yhteiselämää hiukan rajoittaa se, että Vertti asuu Tampereella ja Shirly Helsingissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusi parisuhde kesken missivuoden ei kuulunut keväällä pitkästä suhteesta eronneen Shirlyn suunnitelmiin. Tavattuaan Vertin Shirlyn epäluulot kuitenkin haihtuivat.

– Olen ollut sellaisissa parisuhteissa, joissa ollaan tarvottu eteenpäin ja yritetty, vaikka ero olisi ollut selkeä ratkaisu. Vertin kanssa olen oppinut, että hyvä parisuhde ei ole taakka tai rajoite, vaan nostaa ylöspäin, Shirly sanoo.

– Tiedän, ettei Vertti ikinä loukkaisi minua.

Mikä toisessa kolahti? Mitä sellaista Vertti voi Shirlyn kanssa voi tehdä, mitä muiden naisten kanssa ei? Kuinka Vertti suhtautuu kilpakosijoihin? Mitä jos Shirly voittaa Miss Universum -kilpailun? Lue Shirlyn ja Vertin yhteishaastattelu Me Naisten numerosta 4/2017.

 

 

 

Vierailija

Otsikko oli hämäävä. Eikö yleensä sanontaa "Eiköhän tämä ollut tässä" käytetä silloin, kun ollaan sitä mieltä, että joku juttu on ohi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla