Shirly Karvinen kisaa paraikaa Filippiineillä Miss Universumin tittelistä, ja Vertti ikävöi kotona. Kuva: Mikko Hannula
Shirly Karvinen kisaa paraikaa Filippiineillä Miss Universumin tittelistä, ja Vertti ikävöi kotona. Kuva: Mikko Hannula

Shirly Karvisen ei todellakaan pitänyt rakastua kesken missivuoden, mutta sitten tuli Vertti Harjuniemi ja hurmasi hänet liian suolaisella kanalla.

Miss Suomi Shirly Karvinen, 24, ja televisiostakin tuttu personal trainer Vertti Harjuniemi, 32, löysivät toisensa viime syksynä Facebookin kautta. Viestittely johti puheluun, joka kesti useamman tunnin.

– Tiesin jo ensimmäisen puhelun aikana, että eiköhän tämä ollut tässä. Shirlyssä oli kaikki, mitä olen naisesta etsinyt, Vertti Harjuniemi sanoo.

– Meillä vain klikkasi heti, Shirly säestää.

Puhelun jälkeen sovittiin nopeasti treffit Tampereelle, jossa Vertti asuu. Kehonrakentajana tunnettu Vertti tarjoili Shirlylle kanaa, johon oli hermostuksissaan hulauttanut liikaa suolaa. Verttiin teki kuitenkin suuren vaikutuksen, että Shirly naposteli kaiken kiltisti. Siitä lähtien nuoripari on pitänyt yhtä, joskin yhteiselämää hiukan rajoittaa se, että Vertti asuu Tampereella ja Shirly Helsingissä.

Uusi parisuhde kesken missivuoden ei kuulunut keväällä pitkästä suhteesta eronneen Shirlyn suunnitelmiin. Tavattuaan Vertin Shirlyn epäluulot kuitenkin haihtuivat.

– Olen ollut sellaisissa parisuhteissa, joissa ollaan tarvottu eteenpäin ja yritetty, vaikka ero olisi ollut selkeä ratkaisu. Vertin kanssa olen oppinut, että hyvä parisuhde ei ole taakka tai rajoite, vaan nostaa ylöspäin, Shirly sanoo.

– Tiedän, ettei Vertti ikinä loukkaisi minua.

Mikä toisessa kolahti? Mitä sellaista Vertti voi Shirlyn kanssa voi tehdä, mitä muiden naisten kanssa ei? Kuinka Vertti suhtautuu kilpakosijoihin? Mitä jos Shirly voittaa Miss Universum -kilpailun? Lue Shirlyn ja Vertin yhteishaastattelu Me Naisten numerosta 4/2017.

 

 

 

Mika ja Marketa Häkkinen pääsivät nauttimaan syntymäpäiväjuhlista ison vierasjoukon kanssa. Kuva: Sakari Majantie
Mika ja Marketa Häkkinen pääsivät nauttimaan syntymäpäiväjuhlista ison vierasjoukon kanssa. Kuva: Sakari Majantie

Mika Häkkisen syntymäpäivillä esiintyivät muun muassa Virve Rosti, Samuli Edelmann ja Danny.

Kaksinkertainen F1-maailmanmestari Mika Häkkinen juhli 50-vuotissyntymäpäiviä eilen Ravintola Sipulissa.

Hyväntuulinen sankari saapui paikalle vaimonsa Marketa Häkkisen, 40,  kanssa. Pariskunta vaihtoi punaisella matolla nopean suukon ja ihastuneita katseista.

Illan ohjelma ja vieraat olivat Mikalle yllätys.

– Näistä juhlista kuulin, mutta en osannut arvatakaan missä, milloin ja keitä henkilöitä tänne tulee, Häkkinen ehti kommentoida ottaessa vastaan kutsuvieraita.

Noin satapäisessä vierasjoukossa oli lukuisia Mikan ystäviä ja myös tuttuja kasvoja. Muun muassa ex-kiekkoilija Esa Tikkanen, ex-rallikuski Marcus Grönholm, Vanessa Kurri sekä Hanna-Maria Seppälä ja Anssi Hintsa saapuivat juhlimaan yhtä Suomen tunnetuinta urheilijaa.

Illan esityksistä vastasivat Samuli Edelmann, Virve Rosti ja Danny sekä Sirpa Suutari-Jääskö ja Jukka Haapalainen.

Mika Häkkisen oikea syntymäpäivä on 28. syyskuuta.

Uinnin huipulla uran tehnyt Hanna-Maria Seppälä haaveilee nyt lääketieteelliseen pääsystä.

Ex-uimari Hanna-Maria Seppälä ja liikemies Anssi Hintsa saapuivat eilen Mika Häkkisen 50-vuotisssyntymäpäiville yhdessä. Samalla tammikuussa avioituneesta parista saatiin ensimmäinen julkinen yhteiskuva. 

– Olemme päättäneet, että pidämme yksityiskohdat hääjuhlista privaattina, mutta pienimuotoiset juhlat meillä oli ja kävimme häämatkalla, Hanna-Maria kertoi.

– Maailman ihanimman miehen olen saanut.

Parin suhde on kohauttanut alusta asti, sillä kaksikolla on 23 vuotta ikäeroa ja Anssilla edellisestä liitosta viisi lasta.

”Päällimmäisenä haaveilen lääkärin ammatista.”

Yhteiset lapset eivät vielä tässä vaiheessa ole ajankohtaisia.

– Jossain vaiheessa totta kai, entinen huippu-uimari toteaa.

– Päällimmäisenä haaveilen lääkärin ammatista, että pääsisin sisään lääkikseen. Haen sinne keväällä ensimmäistä kertaa.

Hanna-Maria ei itse aikonut juhlia pitkän kaavan kautta, sillä hän osallistuu tänä aamuna uintikilpailuun.

– Anssi tuntee Mikan paremmin.

Anssi Hintsa on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.