Muusikko Seppo Hovia väsytti 70-luvulla paljon enemmän kuin nykyään.

Muusikko Seppo Hovi myönsi Radio Rockin haastattelussa, että legenda hänen hyvistä unenlahjoistaan pitää paikkansa. Legenda sai tiettävästi alkunsa, kun Hovi osallistui Juice Leskisen albumin tekoon. Juicen albumin kansilehtisestä kehutaan Seppo Hovia ammattimieheksi, joka nukkui kaikki tauot pianonsa alla, mutta nousi tarvittaessa jakkaransa päälle takaisin soittamaan.

– Meillä ei Juicen kanssa ole muuta musiikillista kontaktia 70-luvulla kuin hänen ensilevynsä. Love Records -levy-yhtiö lähetti silloin äänityksiin pari ammattimuusikkoa nuorten muusikoiden sekaan, meikäläisen ja edesmenneen Ronnie Österbergin. Nuorena väsytti paljon enemmän kuin nykyään. Siellä oli pitkät sessiot – tehtiin monta päivää levyä, Seppo Hovi muisteli Jussi Heikelän haastattelussa.

Seppo Hovi on tehnyt yhteistyötä myös monien muiden arvostettujen muusikoiden kanssa: 60-luvun lopulla hän oli Dannyn ja Kirkan kiertueurkuri. Hänet muistetaan myös yli 15 vuotta kestäneestä tv-urasta  Tenavatähti-, BumtsiBum- ja Seppo Hovin seurassa -ohjelmista.

Video: Radio Rock

Katso kaikki Me Naisten videot täältä.

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.