Muusikko Seppo Hovia väsytti 70-luvulla paljon enemmän kuin nykyään.

Muusikko Seppo Hovi myönsi Radio Rockin haastattelussa, että legenda hänen hyvistä unenlahjoistaan pitää paikkansa. Legenda sai tiettävästi alkunsa, kun Hovi osallistui Juice Leskisen albumin tekoon. Juicen albumin kansilehtisestä kehutaan Seppo Hovia ammattimieheksi, joka nukkui kaikki tauot pianonsa alla, mutta nousi tarvittaessa jakkaransa päälle takaisin soittamaan.

– Meillä ei Juicen kanssa ole muuta musiikillista kontaktia 70-luvulla kuin hänen ensilevynsä. Love Records -levy-yhtiö lähetti silloin äänityksiin pari ammattimuusikkoa nuorten muusikoiden sekaan, meikäläisen ja edesmenneen Ronnie Österbergin. Nuorena väsytti paljon enemmän kuin nykyään. Siellä oli pitkät sessiot – tehtiin monta päivää levyä, Seppo Hovi muisteli Jussi Heikelän haastattelussa.

Seppo Hovi on tehnyt yhteistyötä myös monien muiden arvostettujen muusikoiden kanssa: 60-luvun lopulla hän oli Dannyn ja Kirkan kiertueurkuri. Hänet muistetaan myös yli 15 vuotta kestäneestä tv-urasta  Tenavatähti-, BumtsiBum- ja Seppo Hovin seurassa -ohjelmista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Video: Radio Rock

Katso kaikki Me Naisten videot täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla