Näyttelijä Ruby Rose on eronnut kihlatustaan Phoebe Dahlista. Kuva: Helga Esteb / Shutterstock.com
Näyttelijä Ruby Rose on eronnut kihlatustaan Phoebe Dahlista. Kuva: Helga Esteb / Shutterstock.com

Orange Is the New Black -sarjan näyttelijä Ruby Rose on eronnut. Välit kihlattuun Phoebe Dahliin on edelleen hyvät.

Näyttelijä-tv-juontaja-dj Ruby Rose on eronnut kihlatustaan, kertoo EOnline. Rose, 29, oli yhdessä suunnittelija Phoebe Dahlin, 27, kanssa kaksi vuotta, ja pari kihlautui maaliskuussa 2014.

Rose on kertonut, että Dahl oli antanut hänelle rukkaset kolme kertaa, ennen kuin itse pamautti kysymyksen Roselle.

Mutta nyt rakkaustarina on ohi, joskin Rose ja Dahl ovat edelleen hyvissä väleissä. EOnelinen lähteiden mukaan osapuolet toivovat toisilleen vain hyvää. 

Rose on tuttu etenkin Netflixin Orange Is the New Black -sarjan Stellana, jona hän hurmasi totaalisesti sarjan päähahmon Piperin (Taylor Schilling). Samalla Rose hurmasi miljoonat muutkin. OITNB:n myötä Rose sai sydämet läpättämään niin lesbojen, homojen kuin heteroidenkin keskuudessa. Rosesta alkoi levitä meemejä ja twiittejä, joissa heterotkin julistivat ”kääntyneensä” lesboiksi vain siksi, että Ruby on niin täydellisen ihana. Rose on avoimesti puhunut siitä, kuinka ei itse tunne olevansa kumpaakaan sukupuolta.

Instagramissa näyttelijällä on lähes 6 miljoonaa seuraajaa.

 

 

Thanks After ELLEN and an even bigger thanks to all the fans. This is rad to the power of sick!!

Kuva, jonka Ruby Rose (@rubyrose) julkaisi

 

Orange Is the New Black -sarjasta ilmestyy Netflixissä ensi vuonna neljäs tuotantokausi.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Sinisukkainen

Perhe auttaa Maaret Kalliota jaksamaan: ”Jos en itse voi hyvin, en voisi auttaa ketään”

Minusta Maaret Kalliolla on viisautta ja kohtuudentajua, joita mikään koulutus ei pysty opettamaan. Antaa kuitenkin virallista taustatukea. Omaan myös pitkän parisuhteen ja kivat aikuiset lapset, hauskasti monisärmäiset lapsenlapset. Omaa ymmärtämystä siinä tarvitaan ja toisten kuuntelemisen halua/kykyä, mutta sitä voi opetella. Loppujen lopuksi kyse on sittenkin kenties vain hyvästä tuurista; jotakin on naksahtanut paikoilleen. Huonoja aikoja on ollut meilläkin, mutta niistä on päästä yli ja...
Lue kommentti