Malli Mirella Koullias on kouluttautunut myös hyvinvointivalmentajaksi. Ex-ratsastaja Tomas von Rettig on perheyrityksensä Rettig Groupin johtoryhmässä. Kuvat: Jouni Harala ja IS/Kari Kuukka
Malli Mirella Koullias on kouluttautunut myös hyvinvointivalmentajaksi. Ex-ratsastaja Tomas von Rettig on perheyrityksensä Rettig Groupin johtoryhmässä. Kuvat: Jouni Harala ja IS/Kari Kuukka

Matalaa profiilia pitäneet Mirella Koullias ja Tomas von Rettig menivät naimisiin kesällä.

Malli Mirella Koullias, 31, ja miljonäärisukuun kuuluva ex-maajoukkueratsastaja Tomas von Rettig, 34, saavat lapsen. Asiasta kertoi 7 päivää -lehti.

– Minulle kuuluu oikein hyvää, ja raskaus on edennyt hyvin. Tiedämme jo lapsen sukupuolen, mutta en paljasta sitä, Mirella kertoi lehdelle.

Mirella ja Tomas menivät kesällä naimisiin kaikessa hiljaisuudessa, jolloin Mirella vaihtoi sukunimensä von Rettigiksi.

Ossi Väänänen ja Mirella Koullias. Kuva: All Over Press

Tunnetut ex-rakkaat

Aikaisemmin Mirella on ollut naimisissa Jokerit- ja Leijona-jääkiekkoilija Ossi Väänäsen kanssa. Pari avioitui vuonna 2011, mutta liitto päätty vain kahdeksan kuukauden jälkeen.

– Pohdin Ossin kanssa eropäätöstä pitkään. Se oli vaikea ratkaisu. Olimme rakentaneet yhteisen elämän kaukosuhteen pohjalle, ja sama rakennelma ei enää toiminut. Yhtäkkiä olikin outoa nähdä päivittäin, ja huomasin useaan otteeseen tarvitsevani omaa aikaa. Lätkäelämä on kaikessa ihanuudessaan todella intensiivistä, ja juuri se rupesi ehkä vähän ahdistamaan, Mirella kommentoi eropäätöstä Me Naisten haastattelussa kesällä 2012.

Myös Tomas von Rettigillä on takanaan yksi avioliitto. Hänen ja ex-missi Minna von Rettigin (o.s. Lehtisen) kolmisen vuotta kestänyt liitto päättyi vuonna 2010. Ex-parilla on vuonna 2008 syntynyt tytär. Minna muistetaan parhaiten vuoden 1999 Miss Suomi -kisojen ensimmäisenä perintöprinsessana ja tuottaja Petteri Ahomaan ex-kihlattuna.

Nykyään Mirellan ex-mies Ossi Väänänen seurustelee Jenni Dahlman-Räikkösen kanssa, joka aikoinaan tutustutti Tomasin ja Minnan toisiinsa.

Lue myös:

Eronnut Mirella Koullias: "Olimme Ossin kanssa hyvä pari ja olemme sitä edelleen"

Kesämorsian Mirella Koullias: "Ossilla ei ole asiaa alttarille ilman hampaita"

Jenni Dahlman-Räikkösen uusi rakas on jääkiekkotähti

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.