Malli Mirella Koullias on kouluttautunut myös hyvinvointivalmentajaksi. Ex-ratsastaja Tomas von Rettig on perheyrityksensä Rettig Groupin johtoryhmässä. Kuvat: Jouni Harala ja IS/Kari Kuukka
Malli Mirella Koullias on kouluttautunut myös hyvinvointivalmentajaksi. Ex-ratsastaja Tomas von Rettig on perheyrityksensä Rettig Groupin johtoryhmässä. Kuvat: Jouni Harala ja IS/Kari Kuukka

Matalaa profiilia pitäneet Mirella Koullias ja Tomas von Rettig menivät naimisiin kesällä.

Malli Mirella Koullias, 31, ja miljonäärisukuun kuuluva ex-maajoukkueratsastaja Tomas von Rettig, 34, saavat lapsen. Asiasta kertoi 7 päivää -lehti.

– Minulle kuuluu oikein hyvää, ja raskaus on edennyt hyvin. Tiedämme jo lapsen sukupuolen, mutta en paljasta sitä, Mirella kertoi lehdelle.

Mirella ja Tomas menivät kesällä naimisiin kaikessa hiljaisuudessa, jolloin Mirella vaihtoi sukunimensä von Rettigiksi.

Ossi Väänänen ja Mirella Koullias. Kuva: All Over Press

Tunnetut ex-rakkaat

Aikaisemmin Mirella on ollut naimisissa Jokerit- ja Leijona-jääkiekkoilija Ossi Väänäsen kanssa. Pari avioitui vuonna 2011, mutta liitto päätty vain kahdeksan kuukauden jälkeen.

– Pohdin Ossin kanssa eropäätöstä pitkään. Se oli vaikea ratkaisu. Olimme rakentaneet yhteisen elämän kaukosuhteen pohjalle, ja sama rakennelma ei enää toiminut. Yhtäkkiä olikin outoa nähdä päivittäin, ja huomasin useaan otteeseen tarvitsevani omaa aikaa. Lätkäelämä on kaikessa ihanuudessaan todella intensiivistä, ja juuri se rupesi ehkä vähän ahdistamaan, Mirella kommentoi eropäätöstä Me Naisten haastattelussa kesällä 2012.

Myös Tomas von Rettigillä on takanaan yksi avioliitto. Hänen ja ex-missi Minna von Rettigin (o.s. Lehtisen) kolmisen vuotta kestänyt liitto päättyi vuonna 2010. Ex-parilla on vuonna 2008 syntynyt tytär. Minna muistetaan parhaiten vuoden 1999 Miss Suomi -kisojen ensimmäisenä perintöprinsessana ja tuottaja Petteri Ahomaan ex-kihlattuna.

Nykyään Mirellan ex-mies Ossi Väänänen seurustelee Jenni Dahlman-Räikkösen kanssa, joka aikoinaan tutustutti Tomasin ja Minnan toisiinsa.

Lue myös:

Eronnut Mirella Koullias: "Olimme Ossin kanssa hyvä pari ja olemme sitä edelleen"

Kesämorsian Mirella Koullias: "Ossilla ei ole asiaa alttarille ilman hampaita"

Jenni Dahlman-Räikkösen uusi rakas on jääkiekkotähti