Me Naiset
|
Outi Pippuri
Rokkaripari Mira Luoti ja Mika ”AH” Haapasalo eivät asu enää yhdessä. Kuvat: Sanoma-arkisto
Rokkaripari Mira Luoti ja Mika ”AH” Haapasalo eivät asu enää yhdessä. Kuvat: Sanoma-arkisto

Viime kesänä lapsen saanut muusikkopari ei asu enää yhteisessä kodissa.

Heinäkuussa lapsen saaneet Mira Luoti, 36, ja Happoradio-yhtyeen kitaristi Mika ”AH” Haapasalo, 39, eivät asu enää saman katon alla, kirjoittaa Seiska.

Lehden mukaan Mira muutti jo marraskuussa lastensa kanssa kerrostaloasuntoon Vuosaareen, kun taas Mika on muuttanut toissa viikon sunnuntaina Vantaan Tikkurilaan. Perhe asui aiemmin yhdessä puutalossa Vantaalla.

Miralla ja Mikalla on viime heinäkuussa syntynyt poikavauva. Lisäksi Miralla on kaksi lasta edellisestä liitostaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mira kertoi viime keväänä Me Naisten haastattelussa, että Mika on hänen nuoruuden rakkautensa. Pari tapasi ensimmäistä kertaa parikymmentä vuotta sitten Loimaalla, jossa Mira vietti perheensä kanssa kesälomia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Iltaisin, kun vanhempamme olivat menneet nukkumaan, otimme siskojeni kanssa jopot alle ja pyöräilimme salaa kylille. Yhtenä iltana torin laidalla pitkätukkainen poika lauloi mielettömän hienolla äänellä Ismo Alankoa. Lähdin kulkemaan hänen perässään, ajauduimme samaan kaveriporukkaan ja aloin käydä heidän keikoilla, Mira muisteli ihastumistaan.

Ensirakkautensa uudeelleen aikuisena löytänyt Mira oli tuolloin myös sitä mieltä, että samalla alalla työskentely auttaa parisuhteessa.

Lue myös:

Muusikko Mira Luoti: ”Löysin ensirakkauteni uudelleen aikuisena”

Vastasynnyttänyt Mira Luoti: ”Kaikki on meillä todella ihanasti”

Sisältö jatkuu mainoksen alla