Merja Ailus. Kuva Lehtikuva
Merja Ailus. Kuva Lehtikuva
Tomi Kanto ja Susanna Indrén. Kuva Ari Ojala
Tomi Kanto ja Susanna Indrén. Kuva Ari Ojala

Kevan Merja Ailuksella on takanaan kolme avioeroa.

Kuntien ja valtion eläkelaitos Kevan toimitusjohtajalla Merja Ailuksella (o.s. Kasanen), 45, on takanaan kolme epäonnistunutta avioliittoa, kertoo Seitsemän päivää -lehti. Yksi hänen ex-miehistään on yrittäjä ja entinen kilpapyöräilijä Tomi Kanto, joka tunnetaan myös Susanna Indrénin exänä.

Merjan ja Tomin viiden vuoden liitto päättyi vuonna 2009. Heillä ei ole yhteisiä lapsia, mutta toisesta avioliitostaan Merjalla on kaksi tytärtä.

Susannan ja Tomin neljän vuoden suhde päättyi puolestaan maaliskuussa 2012. Susannalla ja Tomilla on yhteinen Urho-poika.

Susanna Indrén on kertonut Me Naisille, että avioeron jälkeen hänelle tuli  ikäkriisi. Lue juttu täältä.

Merja Ailus on ollut tällä viikolla otsikoissa kyseenalaisten asunto- ja autoetujensa sekä lapsilisien takia. Hän joutunee eroamaan tehtävästään.

Lue myös:

25 kiloa hoikempi Susanna Indrén: "Eron jälkeen en pystynyt syömään"

Susanna Indrén: "Jouduin etsimään onnea kauan"

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.