Krista Kosonen ja Antti Jokinen. Kuvat: MN-arkisto
Krista Kosonen ja Antti Jokinen. Kuvat: MN-arkisto

Antti Jokinen kertoi keväällä Me Naisten haastattelussa jääneensä Suomeen Kristan takia.

Näyttelijä Krista Kosonen, 31, ja ohjaaja Antti Jokinen, 46, ovat 7 päivää -lehden mukaan menneet kihloihin. Lehden mukaan pari kertoi kihlauksesta pöytäseurueelleen helsinkiläisravintolassa.

Krista näyttelee pääosaa Antin ohjaamassa ja Katja Ketun Kätilö-romaaniin perustuvassa elokuvassa, jota on kuvattu kesän ajan. Sodan keskelle sijoittuvassa rakkaustarinassa Kristan paria näyttelee Lauri Tilkanen. Antti kertoi Me Naisille toukokuussa, ettei hänelle ole kova paikka ohjata omaa naisystävää toisen syleilyssä.

– No ei se kyllä itse asiassa pelota yhtään. Elokuvia tehdessä minulla on tapana puhua roolihahmosta aina kolmantena persoonana. Se suojelee näyttelijää ja se suojelee minua, vaikka joskus joutuisikin antamaan kovaa palautetta, Antti kertoi.

Antti on ohjannut avovaimoaan aiemminkin, sillä Krista esitti pääosaa miehen edellisessä isossa työssä, Sofi Oksasen romaaniin pohjautuvassa elokuvassa Puhdistus. Vuosia Yhdysvalloissa asunut Antti kertoi Me Naisten haastattelussa jääneensä muutama vuosi sitten Suomeen Kristan takia.

– Tulin Suomeen tekemään Puhdistusta, mutta jäin tänne myös naisen, Kristan, takia. Ei ole mikään salaisuus, että asumme Kristan kanssa yhdessä, mutta emme esiinny julkisuudessa parina. En halua ihmisille paljastuvan, miten näin idiootti mies sai niin upean naisen. Tämän jälkeen uskon jo taikatemppuihinkin, Antti sanoi toukokuussa.

Lue myös:

Antti Jokinen: "Jäin Suomeen Kristan takia"

Krista Kosonen: "Takapuolelle taputtelijoihin törmää aina"

Krista Kosonen Kätilö-elokuvan roolistaan: "Murteen opetteleminen on hauskaa hommaa"

Haastattelu vuodelta 2006: Antti Jokinen: "Parhaat ideat syntyvät kaaoksesta"