Jonna Geagea on nyt kahden lapsen äiti. Kuva: Sanoma-arkisto/Jussi Hettunen
Jonna Geagea on nyt kahden lapsen äiti. Kuva: Sanoma-arkisto/Jussi Hettunen

Nylon Beat -yhtyeestä tuttu Jonna Geagea sai hiljattain toisen lapsensa.

Laulaja Jonna Geagea (o.s. Kosonen), 37, on saanut 7 päivää -lehden mukaan tyttären. Lapsi on Jonnalle ja tämän puolisolle Oscar Geagealle toinen.

Lehden mukaan muutaman kuukauden ikäinen tytär sai hiljattain nimekseen Lulu Aimee. Vuonna 2009 naimisiin menneellä parilla on entuudestaan vuonna 2012 syntynyt Mimi-tytär.

Jonna tuli tunnetuksi vuosituhannen alussa Nylon Beat -yhtyeestä Erin Anttilan kanssa. Nylon Beatin jälkeen hänet on nähty muun muassa Uuden iloisen teatterin musiikkirevyissä. Vuonna 2010 hän julkaisi soololevyn Katso mua. Tuolloin hän kertoi Me Naisille, että on ikävöinyt keikoille, muttei hetkeäkään Naikkareita.

Lue myös:

Jonna Geagea: ”Tahdon takaisin eturivin artistiksi”

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.