Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen ovat asuneet aiemmin Helsingin kantakaupungissa omissa asunnoissaan. Kuvat: Sanoma-arkisto
Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen ovat asuneet aiemmin Helsingin kantakaupungissa omissa asunnoissaan. Kuvat: Sanoma-arkisto

Jenni Dahlmanin ja jääkiekkoilija Ossi Väänäsen uusi koti maksoi arviolta kaksi miljoonaa euroa.

Muun muassa Mallikoulu-ohjelmaa juontanut Jenni Dahlman, 33, ja jääkiekkoilija Ossi Väänänen, 34, ovat muuttaneet yhteen, kertoo 7 päivää -lehti. Parin uusi koti sijaitsee Espoossa, ja lehden tietojen mukaan he ovat maksaneet 252-neliöisestä talosta noin kaksi miljoonaa euroa.

Jennin ja hänen ex-miehensä, F1-kuljettaja Kimi Räikkösen avioero tuli julkisuuteen vuonna 2013. Ensin Jenni suunnitteli jatkavansa elämää Sveitsissä, mutta Suomessa vietetty kesä sai ajattelemaan asiaa uudelleen. Samana vuonna hän tapasi Ossin. Vuoden kuluttua hän pakkasi tavaransa ja palasi Helsinkiin.

– Olen onnellisempi kuin aikoihin, Jenni kertoi Me Naisten haastattelussa keväällä.

– Parisuhteessa on tärkeää samanlaiset arvot. Hyvä parisuhde on sellainen, jossa voi avoimesti jakaa asioita ja mikä tärkeää, voi nauraa yhdessä. Nyt rinnallani on ihminen, johon voin luottaa ja jonka kanssa on turvallista elää, Jenni kertoi.

Lähes Jennin ja Ossin uuden kodin naapurissa asuu Seiskan mukaan Ossin ex-vaimo, malli Mirella von Rettig, jonka mies Tomas von Rettig on Jennin hyvä ystävä.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.