Sedu Koskinen arveli huhtikuun alussa, että tytöstä saattaa tulla "isän pikku prinsessa". Kuva Lehtikuva
Sedu Koskinen arveli huhtikuun alussa, että tytöstä saattaa tulla "isän pikku prinsessa". Kuva Lehtikuva

Sedu Koskisen mukaan lapsi, äiti ja isä voivat hyvin, ja fiilikset ovat loistavat.

Ravintoloitsija ja liikemies Seppo "Sedu" Koskinen, 56, on saanut ensimmäisen lapsensa.

– Kaikki voivat hyvin, fiilikset ovat loistavat. Kaikki on myös uutta ja ihmeellistä. Tyttö painoi syntyessään 3980 grammaa ja oli 50 senttimetriä pitkä, Sedu Koskinen viestitti Me Naisille tänään torstaina.

Huhtikuun alussa Sedu kertoi, että ajatus lapsen saamisesta paranee päivä päivältä.

– Aluksi siinä oli tietysti ihmettelemistä, mutta hienolta tämä tuntuu. Tässä iässä lapsi on kuin lottovoitto, Sedu kuvaili fiiliksiään pari viikkoa sitten.

Lapsen syntymästä kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

Sedu Koskinen saa ensimmäisen lapsensa: "Tässä iässä lapsi on kuin lottovoitto"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!