Sedu Koskinen arveli huhtikuun alussa, että tytöstä saattaa tulla "isän pikku prinsessa". Kuva Lehtikuva
Sedu Koskinen arveli huhtikuun alussa, että tytöstä saattaa tulla "isän pikku prinsessa". Kuva Lehtikuva

Sedu Koskisen mukaan lapsi, äiti ja isä voivat hyvin, ja fiilikset ovat loistavat.

Ravintoloitsija ja liikemies Seppo "Sedu" Koskinen, 56, on saanut ensimmäisen lapsensa.

– Kaikki voivat hyvin, fiilikset ovat loistavat. Kaikki on myös uutta ja ihmeellistä. Tyttö painoi syntyessään 3980 grammaa ja oli 50 senttimetriä pitkä, Sedu Koskinen viestitti Me Naisille tänään torstaina.

Huhtikuun alussa Sedu kertoi, että ajatus lapsen saamisesta paranee päivä päivältä.

– Aluksi siinä oli tietysti ihmettelemistä, mutta hienolta tämä tuntuu. Tässä iässä lapsi on kuin lottovoitto, Sedu kuvaili fiiliksiään pari viikkoa sitten.

Lapsen syntymästä kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

Sedu Koskinen saa ensimmäisen lapsensa: "Tässä iässä lapsi on kuin lottovoitto"

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.