Sedu Koskinen saa pian ensimmäisen lapsensa puolisonsa kanssa. Koskisen puoliso ei ole julkisuuden henkilö. Kuva Lehtikuva
Sedu Koskinen saa pian ensimmäisen lapsensa puolisonsa kanssa. Koskisen puoliso ei ole julkisuuden henkilö. Kuva Lehtikuva

Seppo "Sedu" Koskisen esikoisen laskettu aika on pian. Koskisen mukaan ajatus lapsesta tuntuu päivä päivältä paremmalta.

Ravintoloitsija ja liikemies Seppo "Sedu" Koskinen, 56, saa ensimmäisen lapsensa. Lapsen laskettu aika on Koskisen mukaan "näillä näppäimillä".

– Ajatus lapsen saamisesta paranee päivä päivältä, aluksi siinä oli tietysti ihmettelemistä. Mutta hienolta tämä tuntuu, tässä iässä lapsi on kuin lottovoitto, Sedu Koskinen kertoo Me Naisille.

Koskinen ja hänen kolmekymppinen puolisonsa tietävät jo lapsen sukupuolen.

– Tyttö sieltä on tulossa. Veikkaan, että hänestä voi tulla isän pikku prinsessa. Täytyy varmaan yrittää jotenkin estää, etten hemmottelisi häntä pilalle.

Lapsi on Koskiselle ensimmäinen.

– Tuntuu tärkeältä, että joku jatkaa sukuani. Ei tarvitse olla yksin tässä maailmassa.

Koskisen isyydestä kertoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös:

Pirjo Lonka ja Jani Volanen saivat lapsen: "Lapsi on ylimääräinen lahja"

Tuore isä Jani Toivola: "Olen onnellinen ja äärirajoilla"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!