Me Naiset
|
ME NAISET
Lauri Ylösen avopuoliso Katriina Mikkola. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg
Lauri Ylösen avopuoliso Katriina Mikkola. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

Poika on Laurin ja Katariinan ensimmäinen yhteinen lapsi.

The Rasmus -yhtyeen laulaja Lauri Ylönen, 38, on saanut puolisonsa kanssa lapsen. Asiasta kerrotaan bändin virallisella Facebook-sivulla julkaistulla kuvalla, jossa käsi pitelee vauvan pientä jalkaa.

– Se on poika, päivityksessä lukee.

Pieni poika on Laurin ja hänen avopuolison Katriina Mikkolan ensimmäinen yhteinen lapsi. Laurilla on ennestään toinen lapsi, 9-vuotias Julius-poika ex-puolisonsa Paula Vesalan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lauri esitteli Katriinan ensimmäisen kerran julkisuudessa vuoden alussa Emma-gaalassa. Julkisuuteen astuminen uuden tyttöystävän kanssa ei ollut vaikeaa, vaikka Laurin ja Paulan ero oli aiempana syksynä puhuttanut paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Mietimme asiaa neljä minuuttia. Minulla on täällä paljon ystäviä ehdolla, ja tietysti tulimme kannustamaan Paulaa, Lauri kertoi helmikuussa Me Naisille.

Lauri ja Paula ovat kertoneet, että heidän välinsä ovat tällä hetkellä hyvät.

– Eromme oli tunteellinen ja tunteikas, sillä ehdimme olla Paulan kanssa yhdessä kaksitoista vuotta ja saimme ihanan lapsen. Tuohon kaikkeen liittyy hienoja muistoja. Kun tunne oli molemminpuoleinen, ero meni niin kauniisti kuin vain voi mennä, Ylönen kertoi Me Naisille.

Juttua muokattu 17.55: korjattu Lauri Ylösen ikä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla