Kurveistaan tunnetun näyttelijättären muodot ovat saaneet entisestään pyöreyttä.

Näyttelijä Scarlett Johanssonin, 29, elämässä on tapahtunut reilun vuoden sisällä isoja asioita: kihlat, muutto Pariisiin ja raskaus.

Tarkkaa tietoa esikoistaan odottavan Scarlettin lasketusta ajasta ei ole, mutta lapsen oletetaan syntyvän loppukesästä tai alkusyksystä.

Ranskalaisen toimittaja Romain Dauriacin kanssa huhtikussa 2013 kihlautuneen Scarlettin raskaus onkin edennyt jo niin pitkälle, että vatsaa on enää mahdoton piilotella.

Aivan kuten monen muunkin, myös maailman seksikkämmäksi naiseksi valitun Scarlettin mammamuoti koostuu empirelinjaisesta tunikasta, puukengistä – ja niistä muotipoliisien yleisesti parjaamista leggingseistä.

New Yorkissa piipahtanut tähti näytti raikkaalta lyhyessä takissaan ja punaisessa tunikassaan.

Scarlettin vatsa erottui hyvin jo kesäkuun alussa, kun Scarlett ja Romain kipaisivat lenkille käsikynkässä.

Helmikuussa pari edusti yhdessä Ranskassa järjestetyssä César-elokuvapalkintogaalassa.

Lähteet: USA Today, Redboogmag, People

Lue myös:

Uuden rakkaan löytänty Scarlett Johansson: "Juuri nyt en ajattele äitiyttä"

Näin saat itsesi Scarlett Johanssonin kuosiin

Hän on maailman seksikkäin nainen jo toista kertaa

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.