Näyttelijä Scarlett Johansson ja ranskalainen toimittaja Romain Dauriac saivat tytön. Kuva Reuters
Näyttelijä Scarlett Johansson ja ranskalainen toimittaja Romain Dauriac saivat tytön. Kuva Reuters

Scarlett Johansson ja Romain Dauriac saivat esikoisensa.

Näyttelijä Scarlett Johansson, 29, on saanut tytön. Lapsi on näyttelijälle ja hänen sulhaselleen Romain Dauriacille ensimmäinen. 

Scarlettin edustajan mukaan koko perhe voi hyvin, mutta he toivovat yksityisyyttä. Scarlett ja Romain haluavat kasvattaa lapsen ilman, että perhe on jatkuvasti valokeilassa.

Toisin kuin monet muut Hollywood-julkkikset Scarlett ja Romain antoivat tytölle perinteisen nimen: Rose Dorothy. Toinen nimi tulee Scarletin isoäidiltä.

Scarlett ja Romain alkoivat seurustella vuonna 2012, kihloihin he menivät elokuussa 2013. Scarlett kertoi heinäkuussa, että he menevät naimisiin syyskuussa, mutta juhlat siirtyivät raskauden takia. Aikaisemmin näyttelijä on ollut naimisissa näyttelijä Ryan Reynoldsin kanssa. Suhde päättyi vuonna 2011.

Lähteet: Daily Mail, People

Lue myös:

Mitä muut edellä, sitä Scarlett perässä – julkkikset viihtyvät nyt lyhyessä tukassa

Scarlett Johansson: "Haluan 1–10 lasta"

Tältä Scarlett Johansson, Kate Winslet ja Brad Pitt näyttävät ilman meikkiä

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!