Sauli Koskinen aloittaa elokuun lopulla Big Brother Extran juontajana. ”Olen katsonut Jenkeissäkin BB:tä netistä, sillä se on niin koukuttava formaatti. Mikään kausi ei ole siis mennyt minulta kokonaan ohi." Kuva: Jonna Öhrnberg
Sauli Koskinen aloittaa elokuun lopulla Big Brother Extran juontajana. ”Olen katsonut Jenkeissäkin BB:tä netistä, sillä se on niin koukuttava formaatti. Mikään kausi ei ole siis mennyt minulta kokonaan ohi." Kuva: Jonna Öhrnberg

Kesäloma ja syksyn työt pitävät Sauli Koskisen nyt Suomessa niin, että hän on hankkinut asunnon Helsingistä.

Big Brotherin vuonna 2007 voittanut Sauli Koskinen, 29, juontaa syksyllä Big Brother Extra -ohjelmaa.

­– Olen todella fiiliksissä tulevasta kaudesta. On kiva päästä tekemään BB:tä eri perspektiivistä. Ohjelmani tulee olemaan minun näköiseni, joten siinä on rento, hauska ja hyvä fiilis, Sauli kertoi.

Tänä vuonna BB:n voittajalle on luvassa 100 000 euroa, Saulin oma palkintopotti oli siitä puolet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olin voittaessani vasta 22-vuotias, joten 50 000 euroa oli silloin iso raha. Ei sitä ihan heti tuhlattu, vaikka rahaa menikin paljon matkustelemiseen ja elämiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Los Angelesiin kotiutunut Sauli on viettänyt koko kesän Suomessa. Kaliforniaan hän palaa taas Big Brotherin jälkeen talvella, ”kun loskat taas alkavat.”

– Olen aina tullut Suomeen suoraan johonkin duunijuttuun, mutta kerrankin minulla on ollut aikaa nähdä perhettäni ja kavereitani. Se on ollut ihan mahtavaa. Olen käynyt festareilla, uinut ja mökkeillyt.

Kilpaillessaan viime syksynä Dancing on Ice -ohjelmassa Sauli punkkasi ystäviensä luona. Nykyään hänellä on oma asunto Helsingissä.

– Ennen olin todella tarkka omasta kodistani ja sen siisteydestä. Kaukosäätimenikin olivat aina tip top. Nykyään olen vapaa sielu, eikä minua pidättele mikään. Minulla ei ole enää samanlaista tunnesidettä turhanpäiväiseen irtaimistoon kuin ennen.

Sauli on viime vuosien aikana kiinnostunut yhä enemmän liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta. Salitreenin ja lenkkeilyn lisäksi hän on käynyt Los Angelesissa vaeltamassa ja kiipeilemässä, pelannut sulkapalloa sekä kokeillut ilma-akrobatiaa.

– Elämäni on enemmän balanssissa nyt kuin esimerkiksi vuonna 2007. Silloin saatoin kuluttaa rahani aivan johonkin muuhun kuin ruokaan ja ostaa pullonpalautusrahoilla nuudeleita itselleni. Nykyään olen tarkka siitä, että saan tarpeeksi ravinteita ja vitamiineja. Olen polttanut puhki jo yhden mehulingonkin. Edelleen pidän silti kiinni siitä, että sunnuntait ovat mättöpäiviäni. Minun pitää saada herkkujakin.

Lue myös:

Sauli Koskinen: "Vihdoinkin minulla on joku merkittävä titteli"

Sauli Koskinen exästään: "Adam on minulle todella rakas"

Sauli Koskinen elää megatähden puolisona: "Olen oppinut varovaisuutta"

Adam Lambert: "Sauli pitää jalkani maan pinnalla"

Sauli Koskinen ja Saana-sisko: "Meistä ei olisi jatkamaan isän raksafirmaa"

Sisältö jatkuu mainoksen alla