Tom Cruisen on väitetty hengailevan assistenttinsa Emily Thomasin kanssa. Kuva Reuters
Tom Cruisen on väitetty hengailevan assistenttinsa Emily Thomasin kanssa. Kuva Reuters

Toimintatähti Tom Cruise se ei hevillä luovuta rakkaudessa! Jenkkilehti väittää, että tähti on valmis kosimaan nuorta assistenttiaan.

Tom Cruise on sitoutuvaa sorttia, joskin pieni pätkä kerrallaan. Mission Impossible -tähti on ehtinyt olla naimisissa jo kolmen naisen kanssa: Katie Holmesin, Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin.

Nyt vuorossa saattaa olla Emily Thomas, väittää amerikkalaislehti Star.

Pari tapasi vuonna 2014, kun Cruise, 53, palkkasi Thomasin assistentiksi elokuvaan Mission: Impossible 5. Toimintaelokuva tulee ensi-iltaan myös Suomessa perjantaina 31.7.

Star-lehden lähteiden mukaan Cruise olisi nyt valmis kosimaan 22-vuotiasta Thomasia. Kuulemma näyttelijä on rakastunut naiseen korviaan myöten, ja tämä tuntee samoin. Cruise haluaa jatkossakin työskennellä samoissa projekteissa Thomasin kanssa.

Paljon on myös puhuttanut Thomasin yhdennäköisyys Cruisen ex-vaimon Katie Holmesin, 36, kanssa. Avioliitto Holmesin kanssa päättyi 2012, ja heillä on yhteinen lapsi, Suri, 8.

 

Cruise piipahti silloisen vaimonsa Katie Holmesin kanssa Vanity Fairin Oscar-juhlissa vuonna 2012. Kuva: Reuters

Tompalla on myös kaksi lasta Nicole Kidmanin kanssa.

Rakkauselämästä laverteleminen ei ole kuulunut Cruisen tapoihin. Hänen on aiemmin huhuttu deittailevan myös villiä elämäntyyliä viettävää Lindsay Lohania. 

Nytkään Cruise ei ole itse vahvistanut Starin väitettä kosimisaikeista. Parin omaa vahvistusta ei ole edes sille, että he edes seurustelevat. Yhteiskuvia heistä on niukasti, ja niissä harvoissa Thomas pysyttelee monesti sivussa, kun Cruise hymyilee kameralle.

Skientologiaa kannattava toimintatähti on ajoittain tempaissut jännällä tavalla: kun he odottivat Katie Holmesin kanssa lasta, Cruise tarinan mukaan ilmoitti haluavansa syödä synnytyksen jälkeen Holmesin istukan.

Lähteet: DailyMail ja Her.ie

 

Maria Veitolaa on aina ärsyttänyt naiseuden vaatimus.

Toimittaja Maria Veitola, 44, kertoo uusimmassa Me Naiset -lehdessä työpaikalla kokemastaan seksuaalisesta ahdistelusta. Hän puhuu haastattelussa myös siitä, että naisen vartalossa eläminen ei ole ollut aina helppoa.

Teininä Maria pukeutui hippimekkoihin ja kaapuihin, parikymppisenä hän alkoi käyttää suuria huppareita ja jättimäisiä hiphop-farkkuja, jotka peittivät kehittyvän vartalon muodot.

”Minua on aina ärsyttänyt naisellisuuden vaatimus.”

– Sain olla rauhassa ainakin kopeloinnilta. Minua on aina ärsyttänyt naisellisuuden vaatimus. Ikään kuin olisin olemassa muiden katseita ja toiveita varten, hän kertoo ja painottaa, että on monia eri tapoja olla nainen.

Maria kertoo ajatelleensa, että jos hän ei pukeudu naisellisesti, hän ei ainakaan ole se, joka saa työpaikan seksikkyyden takia, vaan ainoastaan ammatillisten kykyjensä ansiosta. Osaa miehistä Marian olemus ärsytti ja kummastutti niin paljon, että tv-töissä häneltä saatettiin tivata, miksi hän pukeutuu niin rumasti.

– Eikä kukaan voi arvata, miten paljon raivoa miehissä on herättänyt lyhyt tukkani, Maria kertoo.

Milloin Maria on työelämässä kohdannut räikeintä sukupuolista syrjintää? Miksi johtajina on edelleen vähemmän naisia kuin miehiä? Miksi Maria on sosiaalisessa mediassa niin avoin? Miten hän huolehtii itsestään? Lue lisää Me Naisten numerosta 47/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Piritta Hagman kertoo tekevänsä töitä välillä jopa kuusi päivää viikossa.

Fysioterapeuttina työskentelevä entinen missi Piritta Hagman, 38, pääsi pitkästä aikaa juontohommiin. Hän emännöi yhdessä koomikko Sami Hedbergin kanssa World Vision: Sami Hedberg ja ystävät -hyväntekeväisyysshow’ta, joka esitetään Nelosella 8. joulukuuta.

– Aika vähän olen tehnyt juontokeikkoja viime aikoina, lähinnä hyvinvointitapahtumissa, joissa voin yhdistää kaksi osaamisaluettani, hän kuvailee.

– Nyt tosin tuntuu siltä, että voisin alkaa juontaa taas enemmän. Tein vähän aikaa sitten myös näytöksen pitkästä aikaa. Alkuun piti vähän muistella, mutta kyllä se sitten tuli selkäytimestä.

”Olen vuosi vuodelta lisännyt töitä.”

Hagmanien kolmelapsinen perhe on muuttanut vuosien varrella Niklas Hagmanin jääkiekkouran perässä ympäri Yhdysvaltoja ja Suomeakin, ja Piritta on keskittynyt pääasiassa perheen pyörittämiseen kotiäitinä. Nyt kun lapset ovat kasvaneet ja perhe asettunut Helsinkiin, on tullut Pirittan vuoro keskittyä uraan.

– Kuopukseni Eliana on nyt 5-vuotias. Olen vuosi vuodelta lisännyt töitä, ja nyt saatan tehdä töitä kuusikin päivää viikossa, hän kertoo.

Lisäksi Pirittalla on kesken myös ravintoneuvojan opinnot, jotka hän aloitti ymmärtääkseen ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisemmin.

– Niitä on vielä kolmas vuosi jäljellä. Olin niin pitkään lasten kanssa kotona, että olen nyt yrittänyt ottaa kiinni kaikessa, missä pystyn, aiemmin muun muassa doulaksi ja synnytysvalmentajaksi kouluttautunut nainen nauraa.