Sara Sieppi oli ajatellut pysyvänsä sinkkuna pitkään, mutta toisin kävi, kun hän kohtasi Roope Salmisen. Kuva: Jonna Öhrnberg
Sara Sieppi oli ajatellut pysyvänsä sinkkuna pitkään, mutta toisin kävi, kun hän kohtasi Roope Salmisen. Kuva: Jonna Öhrnberg

Malli ja entinen Miss Suomi Sara Sieppi paljastaa Anna-lehdessä pahimman virheensä, jonka hän on tehnyt miessuhteissaan.

Sara Sieppi avautuu miehistään – niin nykyisistä kuin entisistä – uusimman Anna-lehden haastattelussa.

25-vuotias Sara elää nyt avoliitossa muusikko-näyttelijä Roope Salmisen kanssa ja kertoo olevansa puhkirakastunut. Mutta parisuhteen aloittaminen ei ollut helppoa Saralle, joka ehti kokea ennen Roopea muun muassa kolmiodraaman.

– Tapailin varattua miestä enkä suosittele toisen naisen osaa kenellekään. Meillä synkkasi miehen kanssa aluksi hyvin. Uskoin miestä, kun hän sanoi, että hänen nykyinen parisuhteensa on päättymässä. Muutamassa kuukaudessa ymmärsin, ettei mies ole eroamassa, ja lopetin tapailumme, Sara sanoo.

Sara mainitsee, että kolmiodraamassa jokainen osapuoli tulee loukatuksi. Hän toteaa oppineensa tästä yhdestä kerrasta sen, että varattuihin miehiini ei kannata uskoa. Siitä saa vain sydänsuruja, Sara myöntää.

”Minun kävi sääliksi tapailemani miehen tyttöystävä.”

– Minun kävi sääliksi tapailemani miehen tyttöystävä, joka taas syytti minua koko tilanteesta. Se puolestaan aiheutti minulle huonon omantunnon. Onneksi lopetin tapailun ennen kuin tunteeni ehtivät syventyä.

Aiemmin tänä kesänä Me Naisten haastattelussa Sara kertoi, että ensimmäiset treffit Roopen kanssa olivat hänelle hankala ajatus.

– Pelkäsin sitoutumista, mutta Roope sai minut suostumaan tapaamiseen toisenkin kerran. Onneksi hän jaksoi yrittää, koska meillä oli tosi hauskaa.

Lue myös! Roope Salmisen kanssa seurusteleva Sara Sieppi: Tästä syystä inhoan treffejä

Roope ja Sara muuttivat yhteen ja julkistivat suhteensa viime keväänä. Kuvat: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg ja Tuomas Selänne
Roope ja Sara muuttivat yhteen ja julkistivat suhteensa viime keväänä. Kuvat: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg ja Tuomas Selänne

Roope ja Sara tapasivat ensimmäisen kerran joulukuussa 2013. Silloin Roope pyysi Saraa esiintymään Roope Salminen ja Koirat -bändinsä jouluvideolle, jossa promottiin keikkaa Tavastialla. Sara esitti videolla Roopen tyttöystävää.

– En tuntenut Roopea sitä ennen. Minun oli tarkoitus mennä myöhemmin katsomaan se keikka, mutta en päässyt. Puolitoista vuotta myöhemmin viime syksynä Roope laittoi viestin, että nyt olis Tavastialla keikka, tuu tsekkaan. Siitä se lähti, Sara sanoi Me Naisten haastattelussa.

Pariskunta muutti yhteiseen kotiin Helsingin Punavuoreen maaliskuussa.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.