Roope Salminen ja Sara Sieppi muuttivat keväällä yhteen. Kuvat: Jonna Öhrnberg ja Tuomas Selänne
Roope Salminen ja Sara Sieppi muuttivat keväällä yhteen. Kuvat: Jonna Öhrnberg ja Tuomas Selänne

Sara on jakanut Instagramissa myös runsaasti kuvia parin uudesta yhteisestä kodista.

Ex-missi ja juontaja Sara Sieppi julkaisi Instagram-tilillään kuvan nukkuvasta avomiehestään, laulaja ja juontaja Roope Salmisesta.

– Ei sais kuvaa nukkuvaa, mutta... Sara kirjoittaa kuvatekstissä.

 

Ei sais kuvaa nukkuvaa, mutta...❤️ #missingmy🐔

Kuva, jonka Sara Sieppi (@sarasieppi) julkaisi

Sara on jakanut Instagramissa myös runsaasti kuvia parin yhteisestä kodista, jonne he muuttivat aiemmin keväällä. Sisustus on kuvien perusteella ylellinen.

 

Voinko herää vasta perjantaina. Öitä.

Kuva, jonka Sara Sieppi (@sarasieppi) julkaisi

 

Sunday. Chilling. #home 💙

Kuva, jonka Sara Sieppi (@sarasieppi) julkaisi

Pitkään toisiinsa yhdistetty kaksikko teki suhteestaan julkisen vasta tänä keväänä. Roope myönsi huhtikuussa suhteensa Saraan.

– Alkaa ihan tosissaan v*tuttamaan tää mussutus. Ketään ei varmaan tässä vaiheessa enää kiinnosta, eikä pitäiskään kiinnostaa, mutta ihan vaan ettei tästä tarvii enää kysyä mitään, niin kyllä, Sara Sieppi on mun avovaimo ja kyllä, rakastan häntä tosi paljon. Paras mimmi, jonka tiiän by far. Noin. Nyt ei tarvii enää kysyä tästä. Peace, Roope kirjoitti Facebookissa.

– En ajatellut, että minun on pakko löytää joku. Se oikea henkilö vain tuli vastaan ja kaikki loksahti kohdalleen, Sara kertoi Me Naisille helmikuussa, jolloin hän ei vielä paljastanut rakkaansa henkilöllisyyttä.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...