Oikeat ystävät ovat pysyneet Sara Forsbergin rinnalla, hän kertoo Radio Suomipopin haastattelussa.

Pietarsaaresta Los Angelesiin muuttanut sometähti ja laulaja Sara Forsberg, 21, on kertonut haastatteluissa osan vanhoista kavereista kääntäneen hänelle selkänsä sen jälkeen, kun hän alkoi julkaista videoita YouTubessa.

Äkkijulkisuuden myötä myös ex-kavereista alkoi taas kuulua.

– Toi on niin klassinen veto. Sitä käy edelleen tänä päivänäkin, Sara tuskastelee Radio Suomipopin haastattelussa. Sama on tuttua myös hänen managerilleen.

– Mun manageri on kertonut, että sen jotain kavereita on myös ottanut nyt yhteyttä vasta, että "noh, mites nyt menee, voisi ehkä nähdä joskus ja puhua jostain bisneksistä". Me ollaan vaan sillai, että haistakaapa paska, somejulkkis täräyttää.

– Ne, jotka ovat kääntäneet selkänsä ja lopettaneet yhteydenpidon, ovat olleet pikemminkin vain kavereita. Oikeat ystävät ovat jääneet tähän asti ja tukeneet. Yritän edelleen aina Suomessa ollessa käydä parhaani mukaan moikkaamassa heitä. Los Angelesissa tulee ikävä tiettyjä ystäviä, kun kaikkia ei voi ottaa mukaan, hän kertoo vakavoituneena.

Radio Suomipop haastatteli Sara Forsbergia huhtikuussa. Koko haastattelun kuulet videolla. Siinä Sara kertoo myös, minkä harrastuksen on perinyt isältään. Voit katsoa videon myös täällä.

Jestas

Sara Forsbergin terveiset ex-kavereille: "Haistakaapa p*ska!"

Katsokaa nyt kontekstiin. Tuskinpa on kirjaimellisesti paskaa haistattanut. Suomessa vaan on suosikkihommaa lytätä ja epäillä menestyjiä ja olla kateellinen muille. Sara on menestynyt hienosti, omalla tyylillään. Mielestäni aivan kohtuullista kertoa sellaisille kavereille "Kiitos, mutta ei kiitos", jotka alkavat siipeillä vain kuuluisuuden hujakoilla. Mutta EI, kyllä tältäkin sivulta löytyi taas niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin viisaita ihmisiä kommentoimaan kusen...
Lue kommentti

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.