Syksyllä Talent Suomi -kilpailussa tuomarina nähtävä Sara Forsberg löysi unelmien kumppaninsa nopeasti.

Laulaja–näyttelijä Sara Forsbergin (artistinimeltään SAARA) parisuhde tumman yhdysvaltalaismiehen kanssa ei ole enää pitkään aikaan ollut mikään salaisuus.

Sara on julkaissut kumppanistaan useita kuvia Instagram-tilillään. Viime vuoden lopulla hän kertoi MTV:lle viettäneensä miehen kanssa yhteistä kesälomaa Suomessa. Suhteen yksityiskohdista Sara on silti ollut vaitonainen.

– En oikein tiedä, haluanko tai tarvitseeko minun avautua tästä elämäni osa-alueesta, Sara toteaa puhelimessa Los Angelesista.

”On ihanaa, että rinnalla on täysin omanlainen ihminen.”

Vaikka Sara vastaa luuriinsa kiitäessään kiireellä kohti näyttelytuntiaan, äänessä paistaa hyväntuulisuus. Hän myös avaa hieman mysteerimiehen tarinaa, joka on kestänyt melkein yhtä pitkään kuin Sara on asunut Yhdysvalloissa.

– Olemme pitäneet yhtä nyt jo melkein kaksi vuotta – on ihanaa, että rinnalla on täysin omanlainen ihminen. Olen löytänyt rakkauden, Sara sanoo.

Suhde alkoi melko tavallisella tavalla.

– Löysin mieheni Tinderistä, Sara kertoo.

– Avasin sovelluksen ensimmäisen kerran silloin, kun olin vasta muuttanut Los Angelesiin. Mieheni oli ensimmäinen Tinder-deittini. Siitä hän sitten jäi.

Aluksi Sara suhtautui Tinderiin epäillen.

– On tosi jännää, miten homma eteni tällä tavalla. Monille se on vain väylä hankkia väliaikaista seuraa. Olen myös kuullut niin paljon kauhutarinoita pieleen menneistä deiteistä, joissa mikään ei ole mennyt putkeen. Onneksi meidän kohdalla ei käynyt niin, Sara nauraa.

 

🙂📱🙃 #igteyp

Kuva, jonka @hoomy.m julkaisi

Viime vuoden lopulla Saran poikaystävä julkaisi kaksikosta kuvan omalla Instagram-tilillään.

 

Syksy täynnä ravaamista

Laulaja, näyttelijä, Star Wars -kielen keksijä, Youtube-tähti. 22-vuotiaalla Saralla titteleitä riittää.

Tulevana syksynä kielinaisenakin tunnettu Sara saa vielä yhden nimikkeen lisää: hänet nähdään Nelosella starttaavan Talent Suomi -ohjelman tähtituomarina. Hänen kanssaan tuomarin paikoille istuvat koomikko Sami Hedberg ja muusikko Jari Sillanpää.

”Olen pienestä pitäen fiilistellyt kykyjenetsintäkilpailuja.”

– Olen pienestä pitäen seurannut ja fiilistellyt kykyjenetsintäkilpailuja, joten on aivan mieletöntä päästä tähän mukaan! Mutta kyllä minua myös jännittää. En ole koskaan tuomaroinut mitään tai ketään aiemmin, Sara kertoo.

Syksyllä Saraa siis tullaan näkemään myös Suomessa. Koko loppuvuottaan hän ei kuitenkaan kotimaassaan vietä.

– Tulen Suomeen vain parin viikon reissuille. Minulla on kuitenkin Hollywoodissa vuokra maksettavana, enkä halua heittää rahojani hukkaan, Sara kertoo.

Kohti uutta

Vaikka Sara on nauttinut elämästään Yhdysvalloissa, kaikki ei ole sujunut parin vuoden aikana kuin rasvattu. Kaksi viikkoa sitten Youtube-videollaan Sara kertoi, että lopettaa yhteistyönsä maailmanluokan levy-yhtiö Capitol Recordsin kanssa. Samassa videossa hän myönsi vihaavansa ainoaa yhtiön kanssa julkaistua kappalettaan.

Levy-yhtiöstä irtautumisen jälkeen Sara ei aikaillut omalle tielleen lähtemisessä. Tällä viikolla hän julkaisi uuden soolokappaleen ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen.

– Minusta tuntuu tällä hetkellä todella hyvältä, koska olen päässyt levy-yhtiön paineesta irti. Rakastan uutta kappalettani, Sara kertoo.

Saran uusi kappale on kerännyt faneilta runsaasti kehuja.

Levy-yhtiöstä irtautuminen tarkoittaa sitä, että Sara saa nyt vapaasti päättää oman uransa suunnan. Tällä hetkellä Saran arki Hollywoodissa pyöriikin työn ympärillä. Saran päivittäiseen aikatauluun mahtuu runsaasti näyttelytunteja ja koe-esiintymisiä. Lisäksi hän tekee uutta musiikkia tänä vuonna ilmestyvälle albumilleen.

”Rakastan Suomea, mutta haluan ehdottomasti asua täällä Los Angelesissa.”

Kiireestä huolimatta Sara nauttii täysillä elämästään Yhdysvalloissa. Hänellä on Hollywoodin ydinkeskustassa ”suloinen ja kotoisa” yksiö, jossa hän kertoo viihtyvänsä erittäin hyvin.

– Täällä on yksinkertaisesti hyvä meininki. Vaikka rakastan Suomea ja tykkään reissata sinne silloin tällöin, haluan ehdottomasti asua täällä, Sara kertoo.  

Katso videolta Saaran tunnelmat Talent-tuomarin pestistä:

2527004

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.