Sara Siepin mukaan ohjelmassa on luvassa draamaa ja suuria tunteita. ”Palkintona oli iso potti, ja huomasi selvästi, kuinka peli koveni loppua kohden”, hän paljastaa. Kuva: Nelonen
Sara Siepin mukaan ohjelmassa on luvassa draamaa ja suuria tunteita. ”Palkintona oli iso potti, ja huomasi selvästi, kuinka peli koveni loppua kohden”, hän paljastaa. Kuva: Nelonen

Paratiisihotelli-ohjelman juontajan, ex-missi Sara Siepin on huhuttu treffailleen venäläismiljonäärin kanssa kuvausten aikana. – Biletin hänen jahdillaan, Sara kertoo.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, 24, juontaa Nelosella syyskuun lopussa alkavaa treffisarjaa Paratiisihotelli. Ohjelma kuvattiin heinäkuussa Espanjassa. Huhujen mukaan Saralla oli itselläänkin sutinaa kuvausten aikana: hänet on yhdistetty romanttisesti mystiseen venäläismiljonääriin.

– Tapasin venäläisen miehen ja biletin hänen jahdillaan, Sara kertoo.

Hän törmäsi mieheen Aurinkorannikolla sijaitsevassa Puerto Banuksessa.

– Olimme syömässä ravintolassa, ja tämä kundi bongasi minut sieltä. Hän laittoi minulle viestiä Facebookissa ja pyysi viikonloppuna juhlimaan jahdilleen.

Sara vastasi kutsuun myöntävästi.

– Mies ei ollut siinä mielessä ventovieras, että tiesin kuka hän on, vaikka emme tunteneetkaan toisiamme. Minulla oli kavereita käymässä Espanjassa ja menimme bilettämään hänen veneelleen, hän kertoo.

– Oli oikein hyvät juhlat, mutta aiheesta ei saa revittyä irti sen suurempaa romanssia. Tapaaminen jäi yhteen juhlailtaan. Oli mielenkiintoista nähdä läheltä niin ylellistä elämäntyyliä: kundilta paloi kymppitonni baarissa yhden illan aikana.

Entä jatkuuko yhteydenpito edelleen?

– Muutamia viestejä olemme vaihtaneet sen jälkeen, mutta ei muuta. Olen edelleen sinkkuna, Sara virnistää.

Paratiisihotellissa 11 seikkailunhaluisella sinkulla on vain yksi päämäärä: heidän on löydettävä joka viikko pari, jonka kanssa jakaa hotellihuone. Ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu lähtemään kotimatkalle. Pisimpään selviytynyt voittaa muhkean 30 000 euron potin.

– Kuvauksissa koettiin tunteita laidasta laitaan: itkua, naurua, draamaa ja juonittelua. Kaikkea mitä vain voi odottaa, Sara kertoo.

Paratiisihotelli tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 21.00 Nelosella 29.9. alkaen.

Lue myös:

Sara Sieppi sai unelmaduunin: ”Jännityksellä odotan, mitä tapahtuu”

Tiesitkö? Tami Tamminen on rasittava myös ilman yleisöä

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.