Roope Salmisen ja Sara Siepin gaala-asuja yhdisti punainen väri. Kuva: Jonna Öhrnberg
Roope Salmisen ja Sara Siepin gaala-asuja yhdisti punainen väri. Kuva: Jonna Öhrnberg

Roope Salminen ja Sara Sieppi saapuivat Kultainen Venla -gaalaan rentoutuneina ja ruskettuneina loman jäljiltä. 

Roope Salminen ja Sara Sieppi saapuivat yhdessä Kultaiseen Venla -gaalaan. Ruskettunut pari oli viettänyt joululomaansa niin Lapin kuin Thaimaankin maisemissa.

– Oli ihana loma, meni nopeasti. Minä rentouduin ja Roope urheili, Sara kertoi.

Kuvia parin lomasta saattoi seurata kaksikon sosiaalisen median tileiltä. Sara on jakanut 116 000 Instagram-seuraajalleen ahkerasti tietoa myös avopuolisonsa projekteista, kuten Roope Salminen ja Koirat -yhtyeen viime yönä julkaistusta Kusipää-kappaleesta, jossa osoitetaan keskisormea somekeskusteluille.

– Minun mielestäni jokainen hyvä kämppäkaveri tukee toistaan. Jokainen suomalainen voi varmaan samaistua siihen, Roope kierteli.

Vähemmän työntekoa

Roope luotsaa tammikuussa alkavaa Putousta ja muutamaa muuta tv-ohjelmaa. Hän on luvannut itselleen, että hän vähentää työntekoa alkaneena vuonna.

– Jos puhelin soi ja mulle tarjotaan keikkaa, jonka tekisin pelkästään rahasta, en tee sitä.

Sara arvelee, että avopuoliso on stressaantuneena väsyneempi.

– Onneksi hän tietää sen itsekin ja osaa hiljentää tahtia.

Sara puolestaan on keväällä ruudussa Onnenpyörä-ohjelmassa. 

Hurjia otsikoita

Suomen seuratuimpiin pareihin kuuluva kaksikko näyttäytyy harvoin yhdessä julkisesti. He ovat joutuneet viime vuonna näkemään itsestään välillä ikäviäkin otsikoita.

– Mä en osaa sanoa, en lue niitä juttuja, Roope kuittasi.

– On ollut hurjia otsikoita. Otsikot on kuitenkin vain otsikoita. Kaikki on hyvin, Sara jatkoi.

Vierailija

Sara Sieppi nostaa avopuolisonsa Roope Salmisen projekteja somessa – Roope kommentoi: ”Jokainen hyvä kämppäkaveri tukee toistaan”

Roopen äiti asuu kadulla. Kukaan ei auttanut häntä väkivaltaisesta suhteesta aikanaan. Nyt ei riitä rahaa tai sydäntä auttaa. Roopen isä, millainen on kun lastensa välit lasten äitiin tuhoutuivat ? Miksi muutama entinen miesputousnäyttelijä on niin paljon joka paikassa vaikka itse en huomaa eroa näyttelijän lahjoissa keneen tahansa tai eto on kenen tahansa maijameikäläisen hyväksi.
Lue kommentti