Roope Salmisen ja Sara Siepin gaala-asuja yhdisti punainen väri. Kuva: Jonna Öhrnberg
Roope Salmisen ja Sara Siepin gaala-asuja yhdisti punainen väri. Kuva: Jonna Öhrnberg

Roope Salminen ja Sara Sieppi saapuivat Kultainen Venla -gaalaan rentoutuneina ja ruskettuneina loman jäljiltä. 

Roope Salminen ja Sara Sieppi saapuivat yhdessä Kultaiseen Venla -gaalaan. Ruskettunut pari oli viettänyt joululomaansa niin Lapin kuin Thaimaankin maisemissa.

– Oli ihana loma, meni nopeasti. Minä rentouduin ja Roope urheili, Sara kertoi.

Kuvia parin lomasta saattoi seurata kaksikon sosiaalisen median tileiltä. Sara on jakanut 116 000 Instagram-seuraajalleen ahkerasti tietoa myös avopuolisonsa projekteista, kuten Roope Salminen ja Koirat -yhtyeen viime yönä julkaistusta Kusipää-kappaleesta, jossa osoitetaan keskisormea somekeskusteluille.

– Minun mielestäni jokainen hyvä kämppäkaveri tukee toistaan. Jokainen suomalainen voi varmaan samaistua siihen, Roope kierteli.

Vähemmän työntekoa

Roope luotsaa tammikuussa alkavaa Putousta ja muutamaa muuta tv-ohjelmaa. Hän on luvannut itselleen, että hän vähentää työntekoa alkaneena vuonna.

– Jos puhelin soi ja mulle tarjotaan keikkaa, jonka tekisin pelkästään rahasta, en tee sitä.

Sara arvelee, että avopuoliso on stressaantuneena väsyneempi.

– Onneksi hän tietää sen itsekin ja osaa hiljentää tahtia.

Sara puolestaan on keväällä ruudussa Onnenpyörä-ohjelmassa. 

Hurjia otsikoita

Suomen seuratuimpiin pareihin kuuluva kaksikko näyttäytyy harvoin yhdessä julkisesti. He ovat joutuneet viime vuonna näkemään itsestään välillä ikäviäkin otsikoita.

– Mä en osaa sanoa, en lue niitä juttuja, Roope kuittasi.

– On ollut hurjia otsikoita. Otsikot on kuitenkin vain otsikoita. Kaikki on hyvin, Sara jatkoi.

Vierailija

Sara Sieppi nostaa avopuolisonsa Roope Salmisen projekteja somessa – Roope kommentoi: ”Jokainen hyvä kämppäkaveri tukee toistaan”

Roopen äiti asuu kadulla. Kukaan ei auttanut häntä väkivaltaisesta suhteesta aikanaan. Nyt ei riitä rahaa tai sydäntä auttaa. Roopen isä, millainen on kun lastensa välit lasten äitiin tuhoutuivat ? Miksi muutama entinen miesputousnäyttelijä on niin paljon joka paikassa vaikka itse en huomaa eroa näyttelijän lahjoissa keneen tahansa tai eto on kenen tahansa maijameikäläisen hyväksi.
Lue kommentti
Arthur Borges ja Kiira Korpi edustivat yhdessä Linnan juhlissa vuonna 2015. Kuva: Jonna Öhrnberg / Sanoma-arkisto
Arthur Borges ja Kiira Korpi edustivat yhdessä Linnan juhlissa vuonna 2015. Kuva: Jonna Öhrnberg / Sanoma-arkisto

Kiira Korpi ja Arthur Borges juhlivat häitään ihan pian.

Taitoluistelu-uransa jättänyt Kiira Korpi menee viikon päästä naimisiin. Hän iloitsee pian koittavista häistä Instagramissa, jossa hän on julkaissut kuvan itsestään ja kihlatustaan Arthur Borgesista.

– En voi uskoa, että saan mennä naimisiin parhaan ystäväni kanssa viikon kuluttua! hän kirjoittaa kuvatekstissä englanniksi.

Kiira ja mittatilausmestarina työskentelevä Arthur kihlautuivat viime vuoden toukokuussa. He ovat olleet yhdessä vuodesta 2010.

Kiiran ja Arthurin häät ovat Korven suvussa jo ainakin toiset lyhyen ajan sisällä, sillä Kiiran Petra-sisko meni naimisiin viime uudenvuodenaattona. Petran aviomies Markku Wettenranta, eli räppäri Tasis, kuuluu Arthurin kaveripiiriin

Koomikko Iikka Kivi haukkui Twitterissä onnenpyörätyttö Sara Siepin työtä. Siitähän Saran avopuoliso Roope Salminen tulistui.

Malli ja juontaja Sara Siepin työtä Onnenpyörä-ohjelman onnenpyörätyttönä on arvosteltu siitä, että joidenkin mielestä ohjelmassa toimitaan vanhahtavien sukupuoliroolien mukaan: Jethro Rostedt juontaa ja Sara Sieppi ”vain kääntää kirjaimia ja on hiljaa”.

Eilen arvostelijoihin liittyi myös koomikko Iikka Kivi

– Olen varmaankin vähän ilkeä ajatellessani näin. Mutta kun näen Miss Suomen kääntelemässä Onnenpyörän laattoja ja kävelemässä edestakaisin sanomatta mitään, tulee väkisinkin mieleen, että siinä on kerrankin löydetty titteliä ja osaamista vastaava työ, Iikka kirjoitti Twitterissä.

Kritiikki suututti Sara Siepin avomiehen Roope Salmisen, joka vastasi kipakasti takaisin. Roope huomautti, että Sara on paitsi ihana tyyppi myös rohkea, koska on uskaltanut tavoitella unelmaansa.

– Hän rakensi tyhjästä itselleen menestyksekkään uran superkilpaillulla alalla, Roope kirjoittaa Twitterissä.

Iikka selitteli kirjoitustaan Twitterissä esimerkiksi näin:

– Jos olisin halunnut dissata Sieppiä, en olisi kirjoittanut tuohon ”Miss Suomi” vaan ”Sara Sieppi”. Sanavalinta on perusteltu siksikin, että roolissa voisi olla kuka tahansa (ja on aiemmin ollutkin) missi tai missikandidaatti.

Hän vastasi myös Roopelle, ettei tarkoitus ollut kritisoida Saran osaamista.

– Sitähän se duuni siinä ohjelmassa on. Mies puhuu koko ajan, nainen on hiljaa. Mun mielestä se on typerää, Iikka vastasi Roopelle Twitterissä.

”Mies puhuu koko ajan, nainen on hiljaa.”

Roope jatkoi sinnikkäästi Saran puolustamista.

– Tässä näemme esimerkin tilanteesta, jossa tyyppi olisi voinut pahoitella urpoja sanavalintoja, mutta kertookin, miten olikin oikeastaan oikeassa tässäkin. Älä ole tämä tyyppi, Roope kirjoitti.

”Itse suostuin ja palkka oli hyvä”

Oma puoliso ei ole ainoa, joka on ilmoittanut olevansa Saran puolella. Myös Onnenpyörän juontaja Jethro Rostedt osallistui keskusteluun Twitterissä.

– Thanks! Ohjelmaan en sen kummemmin ota kantaa, jokainen päättäkööt itse, katsoo tai ei, mutta tuollaisen tyhjänpäiväisen lässyttäjän vittuilut Saralle tai ylipäätään kenellekään on perseestä.

Sara kirjoitti blogissaan maalikuussa törmänneensä iltapäivälehdissä otsikkoon: ”Sara Siepin rooli mietityttää”. Hän huomasi, että keskustelua käytiin siitä, onko Onnenpyörä nykyisten tasa-arvokäsitysten mukainen.

– Jos joku jaksaa pahoittaa mielensä siitä, että sinne se Sieppi laitettiin hipsuttamaan edestakaisin, niin ihan itse suostuin tähän tehtävään, mulla oli kivaa ja hyvä tuntipalkka (sitähän te kysyitte).