Sara Sieppi on parisuhteessa muusikkona tutuksi tulleen Roope Salmisen kanssa. Kuva: Gustavo Alavedra
Sara Sieppi on parisuhteessa muusikkona tutuksi tulleen Roope Salmisen kanssa. Kuva: Gustavo Alavedra

Sara Siepin päivitys Instagramissa kirvoitti monia vihaisia kommentteja – joihin Sieppi näpäytti takaisin.

Miss Suomena tutuksi tullut Sara Sieppi päivitti maanantaina Instagram-sivuilleen kuvan, joka aiheutti vihaisen kommenttivyöryn seuraajilta. Kuvassaan Sieppi poseeraa suihkun jälkeen meikittä, ja kuvan yhteydessä hän kertoo viettävänsä suuren osan ajastaan ilman meikkiä.

– Huomenta maailma. Hullua ajatella, että mun somesta löytyy tosi vähän sellasia kuvia, miltä mä näytän 85% mun ajasta. Tässä on siis semmonen. Rakastan meikkaamista, mut viel siistimpää on pestä ne pois ja olla ilman, Sieppi kirjoittaa.

Kommenttiboksissa alkoi kuitenkin pian kuhista, kun osa seuraajista alkoi kritisoida Siepin kuvaa ja puheita meikittömyydestä. Häntä kutsuttiin muun muassa huonoksi roolimalliksi.

– Voisit olla rehellinen ja oikeasti luonnollinen. Tekoripset ja luomiväri näkyy selkeästi. Sit ihmetellään kun nuoret likat ei pidä itseään kauniina ilman meikkiä kun te, joiden pitäisi näyttää esimerkkiä, valehtelette törkeästi. Sanon suoraan, koska valehtelet suoraan.

– Ripsienpidennykset ovat pitkäkestoinen meikki. Vaikka se ei ole pestävissä joka ilta pois, kyllä se silti epäaitoa ja epätodellista on. Tämä kuva antaa jälleen kerran yhden syyn inhota sosiaalista mediaa ja juuri tällaista porukkaa, jotka omalla somekäyttäymisellään ruokkii tätä meidän jo valmiiksi ulkonäkökeskeistä sekä kohtuuttomia paineita ihmisille, erityisesti naisille, asettavaa maailmaa, eräs kommentoi.

”Mä työskentelen meikkien parissa, joten mulle ei ehkä tarvi selventää, mitä meikki on.”

Kuvassa Siepillä on tekoripset ja microblading-tekniikalla tehdyt kulmakarvat. Sieppi puolustautui kommenttiboksissaan, että tekoripset tai keinotekoiset kulmakarvat eivät ole meikkiä.

– Ripsienpidennykset eivät ole meikkiä, niitä en saa vesihanan alla pois. Ja miksi kirjoittaisin tuollaisen kuvatekstin, jos olisin laittanut luomiväriä. Käyttäisit aikasi johonkin muuhun järkevämpään kuin turhaan kommentointiin.

– Mä työskentelen meikkien parissa, joten mulle ei ehkä tarvi selventää, mitä meikki on. Kuka on puhunut epäaidosta ja epätodellisesta? Mä julkaisin suihkun jälkeen kuvan; en väittänyt olevani luonnollinen, en väittänyt, etten käytä ripsienpidennyksiä. Ottakaa nyt happea ihmiset, Sara kommentoi.

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.