Maria Veitola on ensimmäinen ihminen, joka yökyläilee Sara Forsbergin luona, jos poikaystävää ei lasketa. Kuva: MTV3
Maria Veitola on ensimmäinen ihminen, joka yökyläilee Sara Forsbergin luona, jos poikaystävää ei lasketa. Kuva: MTV3

Sara Forsberg eli SAARA otti silikonirinnat jo kauan ennen muuttoaan Yhdysvaltoihin.

Muusikko ja näyttelijä Sara Forsberg, 22, kertoi viime vuoden alussa videoblogissaan silikonirinnoistaan, jotka hän otti 17-vuotiaana.

Sara puhuu silikoneista saamastaan palautteesta Maria Veitolalle, joka vierailee Saran luona Los Angelesissa seuraavassa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa.

Sara sanoo jaksossa yllättyneensä siitä, että sai paljon positiivista palautetta avoimuudestaan. Osa palautteesta oli myös negatiivista.

– Jotkut oli siellä silleen, että no niin, muutti Hollywoodiin ja tuli kumitissit. Mutta ei se mennyt niin, koska mä hommasin tissit ennen tätä kaikkea, Sara kertoo.

 

New video. Link in bio. Go hear my story.

Henkilön SAARA (@helloimsaara) jakama julkaisu

Videoblogissaan Sara kertoi rintojensa olleen aina pienet ja jopa rukoilleensa Jumalalta isompia rintoja. Maria Veitolalle hän perustelee vain halunneensa isommat rinnat.

– Kun laihdutin 20 kiloa, niin sekin meni, mitä oli jäljellä, Sara kertoo rinnoistaan Marialle.

– Mä vaan tein sen ja täytyy sanoa, että se on yksi parhaimmista asioista, mitä olen itselleni voinut tehdä tässä elämässä. Jotenkin tuli heti paljon parempi fiilis itsestäni.

Yökylässä Maria Veitola, MTV3 ke 15.3. klo 20.00. Ensi viikolla ohjelman tilalla nähdään UNICEF Live.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.