Santtu Karvonen palkittiin viime vuonna Jussilla sivuroolistaan Juoppohullun päiväkirja -elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg.
Santtu Karvonen palkittiin viime vuonna Jussilla sivuroolistaan Juoppohullun päiväkirja -elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg.

Kun muut suomalaiset Oscar-ehdokkaat lumosivat punaisella matolla, miespääosaa näytellyt Santtu Karvonen osallistui lottoarvontaan.

Kun Oscar-ehdokkuuden saaneen Pitääkö mun kaikki hoitaa? -lyhytelokuvan tekijät paistattelivat maailman suurimpien julkkisten keskellä punaisella matolla, yksi oli joukosta poissa. Elokuvan miespääosaa näytellyt Santtu Karvonen oli tuolloin vieraana MTV3:n lottoarvonnassa ja sai käynnistää lottokoneen.

Harmittiko miestä se, että kutsu Oscareihin jäi saamatta ja hän joutui tyytymään lottopojan rooliin?

– Ehkä sekunnin verran, kun sain tietää, ettei Oscareihin mahdu mukaan. Sinne oli kuitenkin vain tietty määrä lippuja tarjolla. Tieto elokuvan ehdokkuudesta tuli todella puun takaa, mutta tuntui toki tosi hienolta, Santtu sanoo.

 

Lottotyttö Jasmin Hamid ja näyttelijä Santtu Karvonen arpoivat uusimmat lottonumerot. Kuvakaappaus: MTV3.

Lottovierailusta Santulle jäi päällimmäisenä mieleen se, miten pieni arvontakone todellisuudessa on. Pingispallojen kokoisten lottonumeroiden ihmettelyn lisäksi hän ehti kuitenkin myös ihastella kollegoitaan Selma Vihusta, Joanna Haarttia, Elli Toivoniemeä ja Kirsikka Saarta punaisella matolla.

– He kaikki olivat hyvin kauniita, ihania naisia. Niin oli koreata.

Selma Vihunen, Kirsikka Saari, Joanna Haartti ja Elli Toivoniemi Oscar-gaalassa. Kuva: Reuters

Lottoarvonnan jälkeen Santtu suuntasi kaverinsa kanssa Latvian Riikaan ja piti tämän kanssa omat Oscar-valvojaiset. Gaalaa he jaksoivat kuitenkin lopulta seurata vain sivusilmällä.

– Aamulla aikaisin pidimme eri lähettimiä auki, jos palkinto olisi vaikka tullutkin. Meillä oli keskenämme hyvä poikaenergia, Santtu nauraa.

Brittilehdistön saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat uutisesta innoissaan.

Brittiläismediat kertovat, että Cambridgen herttuataren Catherinen pikkusisko Pippa Middleton, 34, on raskaana. Tuleva pienokainen on Pippan ja hänen aviomiehensä James Matthewsin, 42, esikoinen.

The Sun -lehden mukaan lapsen laskettu aika on lokakuussa. Raskaus on siis jo toisella kolmannekselle. Lehden saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat perheenlisäyksestä innoissaan.

Tulevalla syysvauvalla riittää lähipiirissä leikkikavereita. Herttuatar Catherinella ja prinssi William odottavat kolmatta lastaan. Pian syntyvän pienokaisen lisäksi kuningasparilla on tytär ja poika: 4,5-vuotias prinssi George ja pian 3-vuotias prinsessa Charlotte.

Myös Jamesin velipoika Spencer Matthews odottaa puolisonsa kanssa esikoista.

Pippa ja James avioituivat viime toukokuussa 2017. He menivät kihloihin kesällä 2016 vuosien yhdessäolon jälkeen. 

Jukka Poika ja Teija Stormi ovat olleet jo pitkään yhdessä.

Suomalaislaulaja Jukka Poika (oik. Jukka Rousu), 37, on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Teija Stormin kanssa. Jukka kertoi asiasta eilen illalla hurmaavalla hääkuvalla, jonka julkaisi Instagram-tilillään. Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt Jukan seuraajien onnitteluista.

 

❤️

A post shared by Jukka Poika (@jukkapoikaofficial) on

Jukka ja Teija ovat olleet yhdessä yli seitsemän vuotta. He menivät kihloihin vuoden 2016 lopulla. Pariskunta kertoi myös kihlauksestaan Instagramissa – viikkoja itse tapahtuman jälkeen.

 

5 viikkoa sitten. J 💍 T

A post shared by Teija Stormi (@teijaeevatuulikki) on

Jukka ja Teija nähtiin ensimmäistä kertaa julkisuudessa yhdessä vuoden 2013 itsenäisyyspäivän juhlissa.

Jukalla on kolme lasta, Onerva, Eila ja Hampus, ex-vaimonsa Sandran kanssa. Vuonna 2015 Jukka kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että häntä harmitti huhut, joiden mukaan hän olisi vaihtanut ”Sandran nuorempaan, 15-vuotiaaseen siideripissikseen”. Jukan Siideripissis-hitti kertoo Teijasta, ja Teijan lempinimi tulee siitä, että Teija esitteli itsensä aikoinaan Jukalle siideripissiksenä.

– Ei se nyt ihan niinkään mennyt. Siinä vaiheessa minut oli jo vaihdettu nuorempaan.

– Mutta ei siinä, tilanne oli tavallaan jo selvitetty ensin ja siirrytty eteenpäin, Jukka kertoi tuolloin.

Vuonna 2012 Jukka Poika kertoi Me Naisten haastattelussa, että ero edellisestä liitosta oli hänelle kasvun paikka. Sen jälkeen hän ymmärsi, millainen haluaa olla.

– Avioero ei ollut helppo, mutta samalla se oli myös tosi inspiroiva. Sitä mietti, millainen on seuraava vaihe elämässäni ja mitä kaikkea pystyn itse tekemään, etten möhlisi enempää.