Santtu Karvonen palkittiin viime vuonna Jussilla sivuroolistaan Juoppohullun päiväkirja -elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg.
Santtu Karvonen palkittiin viime vuonna Jussilla sivuroolistaan Juoppohullun päiväkirja -elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg.

Kun muut suomalaiset Oscar-ehdokkaat lumosivat punaisella matolla, miespääosaa näytellyt Santtu Karvonen osallistui lottoarvontaan.

Kun Oscar-ehdokkuuden saaneen Pitääkö mun kaikki hoitaa? -lyhytelokuvan tekijät paistattelivat maailman suurimpien julkkisten keskellä punaisella matolla, yksi oli joukosta poissa. Elokuvan miespääosaa näytellyt Santtu Karvonen oli tuolloin vieraana MTV3:n lottoarvonnassa ja sai käynnistää lottokoneen.

Harmittiko miestä se, että kutsu Oscareihin jäi saamatta ja hän joutui tyytymään lottopojan rooliin?

– Ehkä sekunnin verran, kun sain tietää, ettei Oscareihin mahdu mukaan. Sinne oli kuitenkin vain tietty määrä lippuja tarjolla. Tieto elokuvan ehdokkuudesta tuli todella puun takaa, mutta tuntui toki tosi hienolta, Santtu sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lottotyttö Jasmin Hamid ja näyttelijä Santtu Karvonen arpoivat uusimmat lottonumerot. Kuvakaappaus: MTV3.

Lottovierailusta Santulle jäi päällimmäisenä mieleen se, miten pieni arvontakone todellisuudessa on. Pingispallojen kokoisten lottonumeroiden ihmettelyn lisäksi hän ehti kuitenkin myös ihastella kollegoitaan Selma Vihusta, Joanna Haarttia, Elli Toivoniemeä ja Kirsikka Saarta punaisella matolla.

– He kaikki olivat hyvin kauniita, ihania naisia. Niin oli koreata.

Selma Vihunen, Kirsikka Saari, Joanna Haartti ja Elli Toivoniemi Oscar-gaalassa. Kuva: Reuters

Lottoarvonnan jälkeen Santtu suuntasi kaverinsa kanssa Latvian Riikaan ja piti tämän kanssa omat Oscar-valvojaiset. Gaalaa he jaksoivat kuitenkin lopulta seurata vain sivusilmällä.

– Aamulla aikaisin pidimme eri lähettimiä auki, jos palkinto olisi vaikka tullutkin. Meillä oli keskenämme hyvä poikaenergia, Santtu nauraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla