Sanni. Kuva: Sanoma-arkisto / Janne Aaltonen
Sanni. Kuva: Sanoma-arkisto / Janne Aaltonen

Video on syntynyt fanien lähettämistä videopätkistä.

Sannin Vahinko-biisin musiikkivideon tähtiä ovat fanit ensimmäisestä sekunnista viimeiseen asti.

Platinaa myyneen kappaleen video näyttää kymmeniä eri-ikäisiä faneja laulamassa ja esiintymässä kappaleen tahtiin. Taustalla kuuluu Sannin laulu, muutoin hän pysyttelee taka-alalla.

Sanni kertoo Facebookissa ja Warnerin tiedotteessa videon tekemisen taustoja:

– Kun Vahinko julkastiin, aloin saada snäppiin videoita, joissa jengi lipsynkkaa biisiä. Yhdellä keikkareissulla snäppäsin aiheesta ja pyysin lisää samanlaisia videoita. Sain viidessä minuutissa kymmeniä lauluvideoita ja mietin, että olis mageeta tehdä fanien kanssa ihan oikee musiikkivideo.

 

Sanni ei ole ensimmäinen Vain elämää -sarjassa esiintynyt artisti, joka tekee yhteistyötä faniensa kanssa. Taannoin Juha Tapio keräsi fanien kuvia Sinun vuorosi loistaa -musiikkivideolleen ja levynsä kanteen.

Somessa aktiivinen Sanni pitää tiiviisti yhteyttä faneihinsa ja kiittelee heitä nytkin lämpimästi.

–Tää keikkakesä on ollut ihan mieletön. Tuntuu, että se on lähentäny mua ja mun faneja. Oli tosi kiva huomata, miten hyvin tyypit lähti messiin tekemään tätä videoo. Tästä tuli ehkä mun siistein filmi. Kiitos kaikille, laulaja kirjoittaa.

Juttua muokattu: 16.8. kello 12.30: Sanni ilmoitti tiistaina ilmestyneessä tiedotteessaan, että video jouduttiin poistamaan sen saamaan ngatiivisen palautteen vuoksi. Tästä syystä video ei näy enää tässä jutussa. Myös jutun otsikkoa on muutettu.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...