Näyttelijä Sanna Stellan pokkasi Venlan 80-luvun vintagemekossa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Näyttelijä Sanna Stellan pokkasi Venlan 80-luvun vintagemekossa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Näyttelijä Sanna Stellan on kyllästynyt siihen, että naiskoomikkous nostetaan aina esiin.

Hurjan suosion saavuttanut Siskonpeti-komediasarja pokkasi eilisessä Kultainen Venla -gaalassa odotetusti parhaan komedia- ja sketsiohjelman pystin. Näyttelijä Sanna Stellan, yksi suosikkikomedian neljästä tähdestä, kertoi osanneensa odottaa menestystä sarjalle jo sen alkumetreiltä asti.

– Täytyy tunnustaa, että jo siitä hetkestä lähtien, kun saimme idean Siskonpedistä, aloimme miettiä, mitä laitamme Venloihin päälle. Olemme koko ajan tehneet Venla-voittajaa.

– Koko lähetyksen ajan minua jännitti kuitenkin niin paljon, että nyt pokattuamme palkinnon minulla on ihan kaikkensa antanut olo, kuin olisin maratonin juossut, Sanna naureskeli.

Sanna uskoo, että sarjan suosio perustu pitkälti oikeaan ajoitukseen ja oikeisiin tyyppeihin. Sannan lisäksi Siskonpedin käsikirjoittaja-esiintyjänelikkoon kuuluvat koomikot Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen ja Krisse Salminen. Komediasarjan on sanottu olevan jopa edelläkävijä suomalaisella komediakentällä, sillä kaikki sen päätekijät ovat naisia.

– Tuntuu hyvältä, että meitä kutsutaan pioneereiksi – mutta naisetuliite on todella raivostuttava. Vaikka tottahan se on, että teemme komediaa naisista, sillä olemme naisia. Eikä vastaavia sarjoja ole kovin montaa olemassa. Historiallisesti nainen ei ole saanut kuulua ja näkyä, ja me taatusti kuulumme ja näymme.

Naamat eivät kyllästytä

Näyttelijä uskoo, että sarjan hyvä meininki ja tekemisen riemu välittyvät myös katsojille. Näyttelijänelikko on hyvää pataa keskenään myös vapaa-ajalla, eivätkä toisten naamat ole alkaneet kyllästyttää tiiviistäkään yhdessäolosta huolimatta.

– Ei näihin naamoihin vain voi kyllästyä. Soitan Pirjolle noin kolme kertaa päivässä. Ja jos en joskus soita, se kilauttaa takaisin, että mikäs nyt on hätänä. Mikset ole jo soittanut?

Parhaillaan Siskonpedistä työstetään kovaa kyytiä toista tuotantokautta. Uudet jaksot on tarkoitus saada purkitettua maaliskuun loppuun mennessä.

– Helmikuussa menemme studioon nauhoittamaan biisejä, ja heti perään alamme kuvata jaksoja. Minä odotan jo sitä leirikoulumeininkiä, että väännämme taas sarjaa aamusta iltaan, Sanna kertoi.

Lue myös:

Kultainen Venla -gaalan upeimmat – katso kuvat punaiselta matolta

Maria Veitola yllätti itsensäkin – yöpyi kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen sängyssä

Näin sinustakin tulee hauska nainen

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.