Sani asennoituu rennosti uuteen parisuhteeseensa Samuli Erkkilän kanssa. ”Nooh, katellaan”, hämäläinen tuumii.
Sani asennoituu rennosti uuteen parisuhteeseensa Samuli Erkkilän kanssa. ”Nooh, katellaan”, hämäläinen tuumii.

Laulaja Sanin ja kitaristi Samuli Erkkilän työsuhde kasvoi rakkaudeksi. Pariskunnan ikäero on häkellyttänyt vain ulkopuolisia. – Kukaan ei lotkauta korvaansa, jos mies seurustelee nuoremman naisen kanssa, Sani sanoo.

Laulaja Saija ”Sani” Aartelan, 44, keittiöstä kantautuu kitaran vaimea tilulilu. Sanin uusi rakas, kitaristi Samuli Erkkilä, 27, treenaa siellä sointukuvioita illan esitystä varten. Puolisen vuotta seurustellut pari ei asu yhdessä, mutta Samulin kitaroita on kulkeutunut tänne Sanin tykö jo muutama.

Samuli tunnetaan Tampereen bändi- ja teatteripiireissä lahjakkaana muusikkona. Miestä suositeltiin, kun Sani etsi kitaristia soolokeikoilleen puolitoista vuotta sitten.

– Näköjään koskaan ei voi tietää, mitä elämässä tapahtuu, Sani sanoo nyt, kun työtuttavuus on kasvanut parisuhteeksi.

– Teimme yhdessä pitkiä keikkamatkoja. Ensin huomasimme ajattelevamme samoin musiikista, sitten muustakin elämästä. Lähdimme yhteiselle työmatkalle, mutta nyt tässä sitten ollaan vähän enemmänkin.

Hidas eteneminen suhteessa on ollut Sanille tärkeää siksikin, että ensimmäistä kertaa elämässään hän on siirtymässä uuteen parisuhteeseen äitinä.

Viisivuotias tytär tulee kaikessa ykkösenä, ja Sani on halunnut varmistaa, että myös uusi kumppani hyväksyy sen.

– En usko, että minkäänlaisessa uusperhekuviossa voisi vain pasauttaa hynttyitä yhteen. Tuntuu hienolta, miten hyvin Samuli on kuunnellut ja ymmärtänyt minua tässä asiassa.

Yhteisellä taajuudella

Sani väittää, ettei mieti ikää tai ikääntymistä. Ei, vaikka Aikakoneen tuoreessa biisissä pohditaan ”olenko mä liian vanha tähän touhuun”, eikä silloinkaan, kun vierelle löytyi 17 vuotta nuorempi Samuli.

– Ehkä ikä ei ole korostunut siksikään, että minulla on aina ollut kaikenikäisiä ystäviä. Ennemmin kyse on siitä, millaisia elämänarvoja edustaa.

Sani huomauttaa, että juuri siitä hänen nykyisessä parisuhteessaankin on kyse: keskinäisistä kemioista.

– Miksi pyristellä vastaan, jos joku tuntuu hyvältä?

Sanin korviin ei ole kantautunut kommentteja uuden suhteensa ikäerosta.

– Tiedän kyllä, että suhteemme herättää huomiota. Kukaan ei lotkauta korvaansa, jos vanhempi mies seurustelee nuoremman naisen kanssa. Mutta ans kattoo, kun nainen onkin suhteessa se kokeneempi!

Mihin Sani Samulissa rakastui? Mitä hän ajattelee sinkkuajastaan? Sanin haastattelu kokonaisuudessaan Me Naisten numerossa 38/15.

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.