Nanna Karalahti iloisena vauvamahansa kanssa maaliskuussa. Kuva: Antti Hämäläinen
Nanna Karalahti iloisena vauvamahansa kanssa maaliskuussa. Kuva: Antti Hämäläinen

Lukuisat suomalaisjulkkikset ovat innostuneet jakamaan otoksia pienokaisistaan Instagramissa. 

Nanna ja Jere Karalahti

Nanna ja Jere Karalahti saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa toukokuussa. Jere on vitsaillut, että Jax-pojalla on jo isänsä olkapäät.

"Pienen vauvan kanssa arki on muuttunut täysin. Kuvittelin, että kun vauva nukkuu (ja ylipäätään että hän nukkuu paljon) pystyn tekemään töitä, huolehtimaan kodista, ylläpitämään parisuhdetta ja tehdä vaikka mitä. Jax nukkuu joko sylissäni tai minun työntäessä vaunuja. Tänä aikana ei tehdä mitään noista asioista, joita luettelin", Nanna kuvaili uutta vauva-arkeaan blogissaan.

Lue myös: Nanna ja Jere Karalahti: "Onnestamme ei puutu enää yhtään mitään"

Jannika B ja Toni Wirtanen

Viikonloppuna Jannika B julkaisi yhteiskuvan viime elokuussa syntyneen Martta-tyttärensä kanssa.

Lue myös: Laulaja Jannika B: ”Puhumme vauvasta jatkuvasti”

Viola ja Esa

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pariskunta, Viola ja Esa, sai hiljattain esikoisensa. Sunnuntaina Viola julkaisi lapsesta ensimmäisen kuvan. "Koko oma universumi onkin yhtäkkiä ihan erilainen", Viola kuvaili tunnelmiaan blogissaan.

Elina ja Lauri Kottonen

 

Erilainen juhannus kotioloissa ja MORJES, millaisessa seurassa. 😍❤️😋

A photo posted by elinakottonen (@elinakottonen) on

Elina ja Lauri viettivät juhannuksen kotona pienokaisensa kanssa. Tyttövauva syntyi kesäkuun puolivälissä. "Sanaton tästä rakkaudesta", Elina kuvaili vauvakuvan yhteydessä Instagramissa pari viikkoa sitten. 

Lue myös: Radiojuontajat Elina ja Lauri Kottonen: "Olisi hirveää, jos emme olisi mustasukkaisia"

Minttu Virtanen ja Kimi Räikkönen

 

Playgroup time🎉 #mybaby

A photo posted by Minttu Virtanen (@minttuvirtanenofficial) on

Kesän mittaan 1-vuotias Robin on ollut tasaisesti vieraileva tähti Minttu Virtasen somessa. Pari viikkoa sitten Minttu esitteli Instagramissa Robinin seisontataitoja.

Aino-Kaisa Saarinen ja Tom Gustafsson

 

Reissuelämä maistuu #stokke #stokkebaby #heilutaan

A photo posted by Aino-Kaisa Saarinen (@ainokaisasaarinen) on

Aino-Kaisa Saarisen perhe kasvoi toukokuun alussa tyttölapsella. Tyttö sai nimekseen Amanda.

Lue myös: Huippuhiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen ja kaksossisko Maija: Välejä ovat koetelleet kateus, itsekkyys ja lapsettomuuden pelko

Kari ja Milla Kanala

 

#happiness is happening. Tilannekuva sairaalasta pari päivää sitten, tänään 'Poika on tullut kotiin'.

A photo posted by Kari Kanala (@karikanala) on

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu asiantuntija Kari Kanala sai vaimonsa kanssa esikoisen toukokuussa. Kari oli lapsen syntyessä 49-vuotias.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -asiantuntijasta isä 49-vuotiaana

Sofia ja Jarkko Ruutu

 

Park date with my favorite Humpty Dumpty ❤️ #love #familyfirst #dayoff

A photo posted by Sofia Ruutu (@sofiaruutu) on

Sofialle ja Jarkolle syntyi tammikuussa toinen lapsi. Kuukausi sitten julkaistussa kuvassa pienokainen on puettu merimiestyyliin.

Lue myös: Jarkko Ruutu vaimonsa tapaamisesta: "Sofian käsitys jääkiekkoilijoista ei ollut maailman paras"

Manuela Bosco ja Kasimir Baltzar

 

💙❤️#dad #daughter #kesämökki #holiday #chatting #moments

A photo posted by MANUELA BOSCO (@manuelabosco) on

Manuela Bosco sai miehensä kanssa toisen lapsen tammikuussa. Nyt tyttölapsi osaa jo ryömiä.

Lue myös: Manuela Bosco ja Kasimir Baltzar: ”Ero opetti meidät sitoutumaan entistä vahvemmin”

Vappu Pimiä ja Teemu Huhtanen

 

Tää muikki ei pelkää mitään eikä ketään! #selma #fearless

A photo posted by Vappu Pimiä (@vappendaali) on

Vappu Pimiän ja Teemu Huhtasen toinen lapsi on 1-vuotias. Viikko sitten julkaistussa kuvassa Selma-tyttö kiikkuu rappusilla. Vapun mukaan hän ei pelkää mitään!

Lue myös: Vappu Pimiä: ”Mieheni on ihan kauhuissaan hormoni-itkustani”

He odottavat perheenlisäystä

Kansanedustaja Nasima Razmyarin laskettu aika on syksyllä.

Lue myös: Nazima Razmyar raskaana: "Mitkään sanat eivät riitä kuvailemaan" 

Happoradion solisti ja biisintekijä Aki Tykki, 40, saa puolisonsa kanssa lapsen tämän vuoden aikana. Pari avioitui syksyllä 2013. Iskelmälaulaja ja juontaja Mikael Konttisen perhe puolestaan kasvaa heinäkuussa kolmannella lapsella.

Hanna Gullichsen odottaa kumppaninsa Joonas Laurilan kanssa kaksosia. Kaksosten laskettu aika on kesällä.

Lue myös: Kaksosia odottava Hanna Gullichsen blogissaan: ”Olen käynyt läpi tragedian nimeltä keskenmeno”

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja työkerhon omistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos

Toni Wirtanen kertoo tällä viikolla tv:ssä syyttävänsä vaimonsa masennuksesta musabisnestä. ”Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi.”

Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen, 42, ja hänen muusikkovaimonsa Jannika B, 32, nähdään tämän viikon torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Jaksossa Maria Veitola vierailee Tonin ja Jannikan kesämökillä Lahden kupeessa, Hollolassa. Pariskunta keskustelee Marian kanssa rakkaudestaan, perhe-elämästään ja kamppailuistaan mielenterveyden kanssa. Kumpikin pariskunnasta on puhunut avoimesti sairastaneensa masennusta.

Toni kertoo Marialle elämänsä vaikeimmaksi paikaksi sen, kun vuonna 2003 alkoi kärsiä paniikkihäiriöstä ja ahdistuksesta.

– Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha. Siinä oli elämässä vähän kaikenlaista ja sitten tuli paniikkihäiriöshow’t ja ahdistuskysymys siihen perään, Toni sanoo.

– Se veti todella synkkyyteen. Se oli pahinta.

Tonin mukaan mielenterveyden kanssa painiskelu on musiikkialalla yleistä.

”Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha.”

– Meidän alalla ei ole ketään, joka vetäisi ilman nappeja ja terapiaa, mikä on hyvin hämmentävää.

Myöhemmin Marian yökyläilyn aikana pariskunta kertoo myös Jannikan uupumuksesta ja masennuksesta, johon hän sairastui pari vuotta sitten. Jannikan mukaan hänen tilanteensa johtui monesta tekijästä. Yksi syistä oli se, että hän on painanut töitä 15-vuotiaasta saakka ilman kesälomia: kiireinen elämä ajoi siihen, ettei Jannika ehtinyt käsitellä vaikeuksiaan.

Toni toteaa, että hänen mielestään yksi syy Jannikan sairastumiseen löytyy musabisneksestä:

– Mä syytän tätä hiton musabisnestä. Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi. Jannika on tehnyt aina helvetisti töitä ja uskonut siihen, että mitä enemmän tekee, niin se myös palkitaan. Mutta musa-ala ei toimi niin.

Rakkaus otti aikansa

Jannika ja Toni tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Jannika lähestyi Tonia saadakseen apua artistinuralleen. Jannikan mukaan heidän ensimmäinen tapaaminen ei ollut erityisen innostava.

– Täytyy sanoa, etten ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä. Toni sanoi, että älä jätä työtäsi, älä tule alalle, tämä on perseala, Jannika kertoo.

Rakkaus ei syttynyt Jannikan mukaan todellakaan ensisilmäyksellä. Pariskunta tapasi kuitenkin uudelleen ja uudelleen yhteisten tuttujen kautta, ja lopulta se oli menoa.

”En ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä kuin Toni.”

– En tiedä miten, mutta tässä sitä ollaan. Olen sanonut kaikille, ettei koskaan kannata ensimmäisen hetken perusteella tehdä päätelmää ihmisestä. Rakastan tuota miestä joka päivä enemmän, Jannika kertoo.

Haastattelimme Jannikaa viime kesänä, kun hän oli toipumisprosessinsa alussa. Lue juttu tästä: