Vesa-Matti Loiri kuvailee Vain elämää -ohjelmassa Samuli Edelmannia "herkäksi jätkäksi, joka ei peittele tunteitaan". Kuva: Panu Pälviä
Vesa-Matti Loiri kuvailee Vain elämää -ohjelmassa Samuli Edelmannia "herkäksi jätkäksi, joka ei peittele tunteitaan". Kuva: Panu Pälviä

Samuli Edelmann jää illan Vain elämää -jaksossa vellomaan synkkyyteen. Syynä ovat Paula Vesalan biisit.

Illan Vain elämää -jaksossa on tuplasti enemmän tunnetta kuin avausjaksossa. Paula Vesalan biisien sanoitukset ja niiden taustalla olevat kokemukset – Paulan isän, isäpuolen ja ex-poikaystävän kuolemat – koskettavat eniten Samuli Edelmannia.

– Huh, aika raskas olo. Mutta tää on hyvä. Ainakin tuntuu jossain, Samuli huokailee jo ensimmäisten kappaleiden jälkeen.

Illan jaksossa Samulin reaktioiden tarkkailu on parasta, Paulan hienojen biisien lisäksi. Samuli ei paljon puhu, mutta naamasta näkee, että mies käy jakson aikana jossain syvällä. Samulin hyvin tunteva Vesa-Matti Loiri vaikuttaa ajoittain olevan hiukan jopa huolissaan, ettei Samuli jäisi vellomaan synkiiin ajatuksiinsa.

– Samuli on niin herkkä jätkä. Sillä on suuret tunteet, eikä se peittele niitä, Vesku miettii jaksossa.

Vesku uhkaa Samulia litsarilla

Erityisesti Samulia koskettaa Paula Vesalan kuolleelle isälleen tekemä kappale.

– Sun taiteen maailma on jotenkin niin raaka, ja samalla tosi kaunis. Ja siinä on ihan hirveästi surua. Se, että sä oot tehnyt tommosen noin kauniin ja kipeän laulun sun isälle, on niin liikuttavaa. En pääse pois tästä tilasta Samuli sanoo.

– Mä vedän sulle kohta litsarin, Vesku jyrähtää Samulille hyväntahtoisesti.

Vain elämää perjantaisin Nelosella klo 20.

Lue myös:

Paula Vesala läheistensä kuolemista: "Se oli semmoista, että nyt suoraan vaan kaikki ruumisarkkuun

Kärsikö erakkoluonne Samuli Edelmann Vain elämää -kuvauksista?

Tiesitkö? Samuli Edelmann julkaisi Vain elämää -albumin jo vuosia sitten

Toni Wirtanen Paula Vesalasta: "Mietin, onkohan se takakireä vasemmistoämmä"

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

– Olen kokenut epäasiallisia tilanteita, Miss Universum -kisoihin valmistautuva Michaela Söderholm toteaa.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinnyt Me too -kampanja on saanut naisia tuomaan esille heihin kohdistunutta seksuaalista häirintää. 

Myös tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25, pitää kampanjaa herättävänä.

– Olen kokenut elämässäni tilanteita, jotka mielestäni eivät ei ole olleet asiallisia. Miss Suomena tilanteet ovat olleet lähinnä yhteiskuvatilanteissa, jossa ihailijan käsi on saattanut mennä liian alas tai puristaa liian kovaa. Olen selvinnyt näistä huomauttamalla napakasti asiasta.

– Pitää muistaa, että myös miehet voivat kokea tällaisia tilanteita. Olen lukenut viikon aikana paljon kertomuksia asian ympäriltä. Niihin verrattuna olen päässyt elämässä aika vähällä.

Stoppi suhdehuhuille

Tämän viikon 7 päivää -lehdessä kerrotiin huhuista, joiden mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmasta suljetulla Tomi Metsäkedolla, 47, ja Michaelalla olisi orastava suhde.

Michaela kumoaa väitteet.

– Olin viime sunnuntaina Tähdet tähdet -ohjelmassa Marko Björsin kutsumana. Ohjelman jälkeen menimme koko ryhmän kanssa ulos syömään. Samassa pöydässä istui muitakin ohjelman tähtiä, kuten Erja Lyytinen. Jostain syystä se, että istuimme samassa pöydässä isommassa porukassa, nousi uutiseksi. Minä en ole saanut Tomilta mitään viestejä.

Tällä hetkellä Michaela keskittyy Miss Universum -kilpailuihin, jonne hän lähtee jo reilun kahden viikon kuluttua. Treffailulle ei ole tällä hetkellä aikaa.

– On minulle tullut jonkun verran viestejä miehiltä, mutta keskitytään nyt Universumeihin. Katsotaan sen jälkeen, onko aikaa nähdä ihmisiä.

”Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia.”

Personal trainerin avulla kisoihin

Käytännössä valmistautuminen alkoi jo maaliskuussa. Michaelan jalkapöytä murtui vuoden alussa, mutta hän halusi pitää kroppansa tanssikisoja varten muuten kunnossa. Siksi Michaela palkkasi personal trainerin.

Saman valmentajan kanssa hän on valmistautunut Universumeihin.

– Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia. Treenien lisäksi käyn hypoxissa ja yritän varata aikaa unelle ja palautumiselle.

Lue myös: Tyyliä metsästämässä -bloggaaja Veera testasi, onko hypoxista hyötyä, jos ei laihduta