Muusikko-näyttelijä Samuli Edelmann kertoi Radio Suomipopilla miettineensä pitkään Vain elämää -ohjelmaan osallistumista epäsosiaalisuutensa takia.

Muusikko-näyttelijä Samuli Edelmann, 46, kertoi Radio Suomipopin haastattelussa harkinneensa Vain elämää -ohjelmaan lähtemistä melko pitkään.

– En ole kauhean sosiaalinen ihminen. 64 tuntia päivällistä kymmenen päivän aikana on aika paljon kenelle tahansa, Samuli Edelmann kertoi.

Neljäs tuotantokausi kuvattiin kesäkuussa Hirvensalmella, jossa Samuli, Vesa-Matti Loiri, Paula Koivuniemi, Toni Wirtanen, Jenni Vartiainen, Paula Vesala ja Elastinen viettivät kymmenen päivää. Samuli ei etukäteen arvannut, miten intensiivistä yhdessäolo olisi. Nyt hän on kuitenkin tyytyväinen, että lähti ohjelmaan mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kannatti lähteä, se teki mulle hyvää. Isoin asia ja kokemus kuvauksista oli se, ettei ota itseään koko ajan niin vakavasti. Siellä oppi heittäytymään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vain elämää -ohjelmassa lähes jokainen artisti kyynelehtii jossain vaiheessa ohjelmaa. Kuvausten aikana Samuli ymmärsi, miksi näin tapahtuu.

– Se huone on hyvin pieni, siellä on vahvoja energioita ja artisteja sekä paljon historiaa. Se vaan osuu jonnekin ja liikuttaa.

Katso Samulin haastattelu videolta. Näet sen myös Radio Suomipopin sivuilta.

Lue myös:

Samuli Edelmann: "Minuun on helppo ihastua, mutta vaikea rakastaa"

Ovatko nämä uuden Vain elämää -kauden hurjimmat vedot?

Paula Vesala: "Tämän henkilön haluaisin laulavan Rusketusraidat"

Sisältö jatkuu mainoksen alla