Samuli Edelmann Laura-vaimonsa ja Venla-tyttärensä kanssa. Kuvassa myös Venlan poikaystävä Markus. Kuva: Jonna Öhrnberg
Samuli Edelmann Laura-vaimonsa ja Venla-tyttärensä kanssa. Kuvassa myös Venlan poikaystävä Markus. Kuva: Jonna Öhrnberg

Samuli Edelmannin puoliso Laura on aloittanut Suomessa työt vyöhyketerapeuttina.

Näyttelijä Samuli Edelmann saapui torstaina Tappajan näköinen mies -elokuvan kutsuvierasnäytökseenyhdessä vaimonsa Lauran, tyttärensä Venlan, 15, ja tämän poikaystävä Markus Watkinsin kanssa. Perhe on sopeutunut Maltalla vietettyjen vuosien jälkeen hyvin takaisin Suomeen ja asuu nykyään Espoossa rauhallisella alueella.

– Täällä on aika kylmä, yläastetta käyvä Venla ihmetteli.

Laura kertoi, että kaikkia perheenjäseniä jännitti takaisin muuttaminen, sillä perhe vietti Maltalla niin monta vuotta. Perheeseen kuuluu myös Ilmari, 11.

– Alkuvaikeuksien jälkeen olemme sopeutuneet hyvin. Koulu on kiva, ja lapset saivat heti kavereita. Nyt oli hyvä aika muuttaa, sillä Venla menee syksyllä lukioon. Kyllähän jälkikasvu vähän ihmetteli, kun täällä oli joku päivä 27 astetta pakkasta, Laura nauroi.

Laura on aloittanut Suomessa työt vyöhyketerapeuttina.

– Sillä voi hoitaa monenlaisia asioita, kuten fyysisiä tai kroonisia sairauksia, unettomuutta ja esimerkiksi fibromyalgiaa.

Hän ei uskaltanut luvata, että perhe jäisi lopullisesti Suomeen.

– Mutta ainakin toistaiseksi olemme täällä.

Samuli nähdään seuraavaksi Ylen Presidentti-draamasarjassa, jossa hän näyttelee Suomen presidenttiä.

– Prosessi on sama, olipa kyseessä presidentti tai narkomaani. Kaikenlaisia muitakin projekteja on vireillä, mutta en voi vielä kertoa tässä vaiheessa niistä enempää.

Pera

Samuli Edelmann harvinaisessa yhteiskuvassa vaimonsa ja tyttärensä kanssa: ”Nyt oli hyvä aika muuttaa takaisin Suomeen”

Olet tiukkis. 15v on jo rikosoikeudellisessa vastuussa omista tekemisistään. 15v saapi ajella mopolla muun liikenteen seassa. Ennen vaadittiin 15v ikä ennen kun aseenkantolupa myönnettiin. Miksei siis 15 vuotiaalla saisi olla poikakaveria? 15v on nuori, aikuiseksi kehittymässä oleva yksilö. Nykyajan vanhemmat lellii ja pilaa lapsensa sillä kun lapsen ei anneta käyttää omia aivojaan vaan kaikki päätetään ja tehdään lapsen puolesta. Suomalaisista on hyvää vauhtia tulossa uusavutonta...
Lue kommentti

Temptation Island -sarjasta tuttu pariskunta Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen saivat pelastettua suhteensa ja selviytyivät kihloihin.

Bile-Danina tutuksi tullut Daniel Lehtonen on mennyt kihloihin rakkaansa Eveliina Uosukaisen kanssa. Pariskunta tunnetaan suomalaisista reality-sarjoista, mutta viimeisimpänä Temptation Island Suomesta, jossa he olivat testaamassa parisuhdettaan ja luottamusta toisiinsa.

Instagramin kuvapäivityksestä päätellen pariskunnan suhde on äärimmäisen hyvällä tolalla. Suloisessa kuvassa pariskunta suutelee ja esittelee vasemman nimettömän sormuksia.

– Minusta tuli maailman onnellisin tyttö viime iltana. Rakastan sinua niin paljon, enkä voi uskoa, että saan viettää loppuelämäni kanssasi, Eveliina kirjoitti päivityksensä yhteyteen englanniksi.

”Hottikset -kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä.”

Pariskunta tutustui toisiinsa alunperin Temptation Island -sarjan kuvauksissa muutama vuosi sitten, kun he molemmat olivat ohjelmassa mukana sinkkuina. Sittemmin Daniel on etsinyt rakkautta muun muassa Hottikset-sarjasta, mutta rakkaus Eveliinaan syttyi jo sarjan kuvausten aikana.

Vuosien aikana Daniel on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen, sillä hän on tullut tutuksi öykkäriyteen asti itsevarmana naistenkaatajana, jolla oli kuulemma ollut satoja seksikumppaneita, mutta jonka tahdissa kukaan nainen ei pysynyt. Hottikset-kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä ennen Temptation Islandille palaamista, jossa hänestä kuoriutui naistaan arvostava unelmavävy.

Katri Niskanen ja Niklas Varisto ovat saaneet vauvan. Niskanen kertoi iloisesta perhetapahtumasta Instagramissa ja vahvisti uutisen myös Me Naisille. 

Muotisuunnittelija Katri Niskanen on saanut perheenlisäystä yhdessä muusikkomiehensä Niklas Variston kanssa. Niskanen on kertonut asiasta Instagram-tilillään ja vahvistanut asian Me Naisille. Hänen julkaisemassa kuvassaan näkyy vastasyntyneen tyttären jalat.

– Jotain niin suurta ja kaunista, ei tätä voi sanoin kuvailla. Äidin sydän on täynnä kiitollisuutta ja rakkautta. Kotona köllötellään neiti kesäheinän kanssa, Niskanen on kirjoittanut kuvan alle.

Parilla on entuudestaan yksi vuonna 2014 syntynyt poika.

”Emme selviäisi ilman turvaverkkoja.”

Niskanen on aiemmin kertonut Me Naisille, että haastetta lapsiperheen ja yrittäjän arkeen tuo se, että Niskasen avomies Varisto on myös luovalla alalla. Niklas soittaa Egotripissä kitaraa, ja kun hän lähtee keikoille, se ei tapahdu yhdeksän ja viiden välillä.

– Emme selviäisi ilman turvaverkkoja. Nuorin siskoni Iita ja molempien vanhemmat auttavat usein, Katri kertoi.

Pari tapasi kuusi vuotta sitten perinteisesti, ystävien kautta baarissa. Se oli Katrin puolelta rakkautta ensi silmäyksellä. Heillä on ikäeroa 14 vuotta, mutta sitä ei Katrin mielestä huomaa.