”Yleisöltä saamani palaute on voimavarani. Tällaisina aikoina on hienoa välittää ihmisille hyvää”, Hedberg totesi perjantaina tiedotustilaisuudessaan Helsingissä. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Yleisöltä saamani palaute on voimavarani. Tällaisina aikoina on hienoa välittää ihmisille hyvää”, Hedberg totesi perjantaina tiedotustilaisuudessaan Helsingissä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Stand up -koomikko Sami Hedberg aikoo rikkoa Guinnessin ennätyksen. – Olen suuruudenhullu, hän sanoo.

Hartwall Areenankin loppuunmyynyt stand up -koomikko Sami Hedberg, 33, tavoittelee ensi vuonna uutta maailmanennätystä. Mies aikoo rikkoa Guinnessin ennätyksen tekemällä eniten esiintymisiä vuoden aikana, eli yhteensä 365 kappaletta. Nykyinen vielä voimassaoleva ennätys on 200 yli tunnin keikkaa yhden vuoden aikana.

– Idea syntyi jo kaksi vuotta sitten. Ajattelin toteuttaa sen ensi vuonna, kun vietän 10-vuotisjuhlavuottani stand up -koomikkona, hän kertoi perjantaisessa tiedotustilaisuudessaan Helsingissä.

Hedberg aikoo ottaa Suomen haltuun koko mitaltaan ja esiintyä Helsingistä Utsjoelle sekä mennä lähelle yleisöään niin isoille kuin pienemmillekin estradeille. Useana päivänä hän tempaisee jopa 2–3 esiintymistä saman vuorokauden aikana.

– Olen varmaan suuruudenhullu. Tämän projektin jälkeen pidän sitten kunnon tauon, sellaiset neljä vuotta, hän velmuili.

Samaan aikaan Sami on aloittanut tiukan kuntoilun personal trainerin kanssa. Hän kertoi lokakuussa Me Naisille aikovansa pudottaa painostaan pois neljäsosan, 25 kiloa, ja tähtäävänsä heinäkuun puolimaratonille kuntovalmentajan avulla.

Sami selitti tuolloin haluavansa pudottaa painoa saadakseen paremman kunnon, jotta jaksaisi paremmin keikkailla ja urheilla. Ennätyshaasteessa hyvää kuntoa tullaan totisesti tarvitsemaan. Samin matkaa voi seurata sosiaalisessa mediassa, jonne hän raportoi, kuinka ennätysyritys sujuu.

Lue myös:

Koomikko Sami Hedbergillä kova laihdutustavoite: nyt lähtee 25 kiloa – viidesosa painosta!

Sami Hedbergistä, Aku Hirviniemestä ja Jaajo Linnonmaasta leffatähtiä

Tältä näyttää Sami Hedbergin 85 neliön koti

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.