Sonja Sorvola ja Sami Saikkonen viettävät kaksin ainakin yhden päivän viikosta.
Sonja Sorvola ja Sami Saikkonen viettävät kaksin ainakin yhden päivän viikosta.

Sami Saikkonen ja Sonja Sorvola huolehtivat siitä, että heillä on tarpeeksi yhteistä aikaa.

Näyttelijä-ohjaaja Sami Saikkonen ja näyttelijä Sonja Sorvola avioituivat viime keväänä. Suhde herätti alkuun hämmennystä, sillä parilla on ikäeroa 24 vuotta. 

Työkiireistä huolimatta molemmat kertovat, että rakkauden huuma on vielä tallella.

– Vietämme kerran kuussa hääpäivää, jolloin keskitymme vain toisiimme. Suosittelen tätä kaikille, se vaikuttaa oikeasti suhteeseen. Yhden päivän ajan keskitymme siihen, että hei menimme naimisiin, Sami sanoo.

– Tuona päivänä teemme kahdestaan jotakin erityistä, käymme syömässä tai muuta, Sonja jatkaa.

Samilla oli ennen Sonjaa takanaan pitkä liitto, josta hänellä on aikuinen poika. Hän ei halua pitää uutta liittoa itsestäänselvyytenä.

”Yritämme pitää kerran viikossa yhteisen vapaapäivän.”

– Yritämme pitää kerran viikossa yhteisen vapaapäivän. Jos yhteistä aikaa ei ole, on helppo etääntyä toisesta. Noina päivänä kosin Sonjaa uudestaan, että menisitkö sä mun kanssa vielä naimisiin?, Sami kertoo.

Pari muistelee hääpäivää Turussa lämmöllä ja harmittelee, että häät eivät kestäneet koko viikonloppua.

– Olisi mahtava vielä pukeutua hääpukuun ja kutsua vieraat uudestaan juhlimaan. Se vaatisi kuitenkin aikamoisen budjetin. Meillä oli todella kivat häät, Sonja kertoi Kulttuuritalo Martinuksessa Blondi tuli taloon -näytelmän ensi-illassa.

Pari puuhaa tällä hetkellä syksyn ensi-iltoja. Sami näyttelee pitkästä aikaa tv-sarjassa ja Sonja kirjoittaa musiikkiteatterinäytelmää.