”Kesällä en ota kesäteatteripestiä, koska aiomme matkustella”, näyttelijä Tero Tiittanen sanoi vierellään avovaimonsa Janette Salovaara.
”Kesällä en ota kesäteatteripestiä, koska aiomme matkustella”, näyttelijä Tero Tiittanen sanoi vierellään avovaimonsa Janette Salovaara.

Pariskunta kuntoilee yhdessä ja hoitaa kymmenkuista shetlanninlammaskoiraansa.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Tero Tiittanen saapui lattarihenkisen Oficina -helsinkiläisravintolan avajaisiin lentoemäntänä työskentelevän avovaimonsa Janette Salovaaran kanssa. Pari on seurustellut kolme vuotta.

– Teemme molemmat paljon töitä. Vapaa-aikana elämme ihan perusarkea. Meillä on kymmenkuinen shetlanninlammaskoira Haiku, joka on kova tohottaja. Sen kanssa pitää lenkkeillä paljon. Kuntoilemme muutenkin mielellämme, he kertoivat.

Tero ja Janette sanoivat käyvänsä ulkona yhdessä harvakseltaan, koska heillä on niin erilaiset työajat. Molemmat tunnustautuvat muutenkin enemmän koti-ihmisiksi.

– Tänne päätimme tulla pyörähtämään ja maistelemaan meksikolaisia makuja. Uudet paikat kiinnostavat aina, ja kyllähän me syömässä mielellämme käymme.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...