Salatut elämät on Olga Temosen mielestä mukava työpaikka, mutta piti sarjassa näyttelemistä liian leimaavana.

Salatuissa elämät -sarjassa vuosina 2007–2008 näytellyt Olga Temonen, 37, kertoi Radio Rockissa, että hänen paluunsa sarjaan on epätodennäköistä.

– En usko, että palaan. Enkä usko, että haluaisin. Täytyisi kyllä olla sellainen elämäntilanne, että todella haluaisin herätä niin aikaisin, että olisin seitsemän aikaan aamulla Konalassa maskissa. Se vaatii sitoutumista, Olga kertoi haastattelussa.

Olga tosin kehui Salkkareita erittäin kivaksi työpaikaksi, mutta ei vaikuta arvostavan sarjaa juurikaan.

– Se olisi maailman paras työpaikka, jos se ei tulisi mistään ulos.

Olga pehmensi sanomisiaan ja selitti, että sarjassa näytteleminen on liian leimaavaa. Varsinkin kun hänen roolihahmollaan Noora Autiolla oli hiv. Olga sekoitettiin usein sarjan hahmoon, ja häneltä tultiin kyselemään vointia.

– Mä en ole koskaan ollut töykeä sille mummo- tai pikkulapsilaumalle, kun he juoksivat Oulun kauppakeskuksessa nimmareiden perässä. Kestin sen kyllä ja kestän vieläkin. Mutta oli se aikamoista ymmärtää, että toi jengi juoksee tuolla mun perässä.

Kuuntele Olgan haastattelu videolta.

Lue myös:

Sijaisäitiyden koettelema Olga Temonen: "Tunnen biologisen äidin tuskan"

Sijoituslapsi asuu enää viikonloppuisin Olga ja Tuukka Temosen luona: "Olen silti aina hänen äitinsä"

Olga Temonen ärähti miehensä kohuelokuvasta: "Tuukka ei valehtele"

Kaikki tietävät Suomen oman jäämiehen, F1-mestari Kimi Räikkösen. Mutta kuinka hyvin sinä hänet tunnet? Tee testi!

Jutun lähteenä käytetty 16.8. ilmestynyttä Kari Hotakaisen kirjoittamaa Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjaa (Siltala).

Tilaajille
Henkilökohtaiset avustajat Linda Laaksonen (vas.) ja Tiia Dahlqvist lähtevät Jaanan kanssa syyskuussa MM-kisoihin Yhdysvaltoihin. Mukaan lähtee tietenkin myös Legolas-hevonen. Kuva: Jouni Harala
Henkilökohtaiset avustajat Linda Laaksonen (vas.) ja Tiia Dahlqvist lähtevät Jaanan kanssa syyskuussa MM-kisoihin Yhdysvaltoihin. Mukaan lähtee tietenkin myös Legolas-hevonen. Kuva: Jouni Harala

Jaana Kivimäki halvaantui, kun hevoskuljetusauton lastaussilta katkaisi hänen selkärankansa. Ensin Jaana oli katkeroitua, mutta sitten hän päätti selviytyä.

Punaisen omakotitalon oven avaa hymyilevä emäntä. Vaikka kello on vasta yksitoista, Jaana Kivimäki , 44, on ehtinyt jo paljon. Hän on herännyt kuudelta, ruokkinut hevosensa ja ajanut 25 kilometrin päähän ratsastushallille...