Anders Borg oli naimisissa lastensa äidin kanssa 21 vuotta. Heillä on kolme teini-ikäistä lasta. Kuva: Sanoma-arkisto/Sirpa Räihä
Anders Borg oli naimisissa lastensa äidin kanssa 21 vuotta. Heillä on kolme teini-ikäistä lasta. Kuva: Sanoma-arkisto/Sirpa Räihä

Ruotsin entinen valtiovarainministeri Anders Borg myöntää suhteen kohutähti Dominika Peczynskiin.

Ruotsin entinen valtiovarainministeri Anders Borg, 47, eroaa Susanna-vaimostaan. Hän myönsi maanantaina Aftonbladetille suhteen Dominika Peczynskiin, 44.

Puolalais-ruotsalaista Dominikaa pidetään Ruotsissa kohutähtenä. Hän on laulanut härskin maineen saaneessa Army of Lovers -yhtyeessä. Nykyään Dominikalla on oma pr-toimisto, mutta hän työskennellyt myös pettämissivusto Victoria Milanin Ruotsin maajohtajana ja poseerannut Playboyssa.

Andersin mukaan parin suhde on kestänyt joulusta lähtien.

– Ihminen ei voi hallita tunteitaan eikä elämää. Aika näyttää, mitä tapahtuu, Anders kertoi lehdelle.

Hän sanoi tekevänsä kaikkensa, jotta välit hänen lasten äitiinsä säilyvät.

– Ero on vaikea prosessi. Yritän nyt keskittyä siihen, että perheeni saa olla rauhassa.

Myös Dominikan avoliitto päättyi hiljattain.

Anders oli Ruotsin valtiovarainministerinä vuosina 2006–2014. Viime vuoden lopulla Valtioneuvoston kanslia tilasi häneltä Suomen talouspolitiikan lähivuosien linjauksia hahmottelevan raportin.

90-lukulainen bändi Army of Lovers on ollut viime vuosina paljon otsikoissa, kun kohukirja väitti yhtyeen toista laulajaa Camilla Henemarkia kuningas Kaarle Kustaan salarakkaaksi.

Lue myös:

Marilyn Monroella oli pitkä suhde naisen kanssa

Kaikkien aikojen tunnetuimmat salarakkaat

Martina Navratilova kosi Miss Neuvostoliittoa stadionyleisön edessä